Meghívó – Projektmenedzsment Tagozati program

Szeretettel meghívjuk a 2. MLBKT Projektmenedzsment Tagozati programra az alábbiak szerint:

 

Az előadás címe:
Hello it’s nice to meet/mute you: A projektmenedzsment kihívásai a digitális térben.

 

Előadó:
Dr. Kertész Máté, MBA, PMP, Programmanager, DXC Technology Hungary Kft.

 

Előadás rövid leírása:

Az elmúlt hónapok eseményei átalakították a munkavégzési szokásokat és ez a hazai projektmenedzsmentet sem kerülhette el. Az előadás a virtuális projektmenedzsment előnyeit és hátrányait kívánja bemutatni. Azt a kérdést veti fel, hogy milyen kihívásokkal szembesül a projektmenedzser, amikor a személyes jelenléten alapuló munkavégzés helyére virtuális eszközök alkalmazása lép. Az előadás nem csupán azok számára lehet érdekes, akik jelenleg élik át a személyes jelenlétet igényló projektmenedzsmentről a virtuálisra való átállást, hanem azok számára is, akik a virtuális projektmenedzsment világában már jártasságra tettek szert.

 

Az előadóról:

Dr. Kertész Máté 2008 óta foglalkozik projektmenedzsmenttel. 2018-ban a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla „Az év projektmenedzsere” díjjal ismerte el szakmai munkáját.

Az általa vezetett nemzetközi projektek és programok révén releváns tapasztalatokat szerzett a virtuális projektmenedzsment területén. Ugyanakkor több éven át vezetett olyan magyarországi projekteket is az állami szférában, amelyek egyáltán nem, vagy csak ritkán éltek digitális eszközökkel. Ezért a szakember jól ismeri mindkét világ előnyeit és hátrányait.

 

Időpont: 2021. január 19., 16.30-18.00

Helyszín: ZOOM online platform

(a belépéshez szükséges kódot minden jelentkezőnknek a rendezvény napján, a délelőtti órákban küldjük)

Részvételi díj:

  • A részvételi az MLBKT tagjai számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
  • Nem MLBKT tagok részére 1800,- Ft (1417,- Ft+áfa)

Jelentkezési határidő: 2021. január 18. 24.00 óra