Ifjúsági Tagozat

A tagozat vezetője:

Partali Dávid

közgazdász oktató

BGSZC Belvárosi Technikum

Vezetőségi tagok

  • Veréb Nikolett Orsolya, gyakornok (order manager), INNIO – Hungary (Jenbacher Gas Engines Hungary Kft.), tagozatvezető-helyettes
  • Hegedüs Rózsa Judit, gyakornok (Termelési Rendszerek), Audi Hungaria Zrt. (kommunikációs vezető)
  • Gebauer Adél, gyakornok (order manager), Audi Hungaria Zrt. (marketing vezető)

A tagozat célja

Szakmai fórum megalakítása a hallgatók, a pár éve végzett fiatal logisztikusok és a gazdasági életben hosszabb ideje jelenlévő vállalatok szakemberei között. Célunk, hogy érdekes, minőségi és hasznos előadásokat nyújtsunk a hallgatók számára és, hogy a vidéki egyetemek hallgatóinak is még több lehetőséget adjunk a csatlakozáshoz. A felsőoktatás mellett a szakképzésben, felnőttképzésben részt vevő fiatalokat is szeretnénk megszólítani. Programjainkat a pandémiás helyzet miatt online kezdtük el megszervezni és ez lehetőséget adott arra, hogy mindenki számára elérhetők legyenek előadásaink szerte az országban. Szeretnénk támogatni a hallgatókat tanulmányi éveik alatt és már fiatal pályakezdőket is, hogy kapcsolatot teremtsenek a Tagozat tagjaival és a megtalálni az érdeklődési körüket, valamint az MLBKT többi tagozatával is, hogy a tanulmányi évek végeztével az MLBKT részesei maradhassanak.

Szakmai előadás

Logisztikai/ellátási lánc tartalmú kutatási eredmények megvitatása, a magyar piaci gyakorlat áttekintése.

Programok

Részvétel az évente megrendezett Logisztika Napja eseménysorozaton, emeltt számos logisztikai program szervezése

Vállalatlátogatás

Logisztikai fejlesztések/újdonságok megtekintése, értékelése hazai, illetve nemzetközi ellátási láncban működő vállalatoknál.

CSATLAKOZÁS

A tagozathoz való csatlakozás előfeltétele érvényes MLBKT tagság!