Logisztikai és beszerzési tréningek
 • Lean szekció a 25. kongresszuson

 • Szimuláción

 • Zöldmezős beruházás lean alapokon

 • Tagozati ülésen

 • Kerekasztal-beszélgetés a kongresszuson

Lean Tagozat

 • Vezetők
 • Bemutatkozás
 • Célok
 • Csatlakozás
 • Idei programok
 • Összefoglalók
 • Szakmai tartalom
 • Galéria
 • Ahol már jártunk

 

Nika Tamás, tagozatvezető
lean tanácsadó és tréner – Kaizen Pro Kft.
7 éve foglalkozik lean szemlélettel. Folyamatfejlesztői és lean tréneri tapasztalatait több multinacionális vállalatnál is megfordulva szerezte, miközben megválasztották az MLBKT Lean Tagozatának vezetőjének és oktat a BME lean posztgraduális képzésében is.
Bereczki Gábor, projektvezető
SAP PPS specialista – Festo Kft.;
lean tanácsadó – Kaizen Pro Kft.
Mikrovállalkozásnál 8 év kereskedelmi, gyártási, pályázatírási és minőségbiztosítási tapasztalat, 3 év multinacionális környezetben, mint termelés tervező, SAP folyamatfejlesztő és belső tréner, több mint 50 Excel Makró programot írt már, 2 éve a BME lean szakmérnöki képzés oktatója
Fésüs Norbert, projektvezető
logisztikai rendszertervező, lean tanácsadó és tréner – Kaizen Pro Kft.
2011 óta foglalkozik lean folyamatfejlesztéssel és logisztikai rendszerek tervezésével, optimalizálásával. 2014 óta egyetemi oktató és tréner, több száz órányi tapasztalattal a háta mögött. A hard skillek (lean logisztika) mellett kiemelten foglalkozik a soft skillek (időgazdálkodás, prezentációtechnika, coaching) tudásmegosztásával is. A BME Lean folyamatfejlesztő szakmérnök képzés oktatója és mentora. Az MLBKT Lean Tagozatának tagja. Jelenleg business coaching és online marketing irányban képezi magát tovább.
Seres Richárd, projektvezető
lean tanácsadó és tréner – Kaizen Pro Kft.
8 év folyamatfejlesztés termelési és irodai környezetben, széleskörű szakmai tapasztalat vezető szintig, MLBKT lean tagozatának projektvezetője, BME lean szakmérnöki képzés gyakorlati oktatója, 5 év termékfejlesztés, 10 év gyártási tapasztalat.
Szabó Balázs, projektvezető
mérnök logisztikus és lean szakmérnök


Szakmai tanácsadónk és mentorunk:
Kosztolányi János, Kaizen Pro Kft.

 

A tagozat korábbi vezetői Demeter Krisztina, Báthory Zsuzsanna és Kosztolányi János voltak. Losonci Dávid és Kővári Róbert titkárként támogatta a tagozat működését. Odaadó és minőségi munkájuknak köszönhetően a vezetésük alatt a Lean Tagozat a legtöbb taggal rendelkező MLBKT-s tagozattá nőtte ki magát. Köszönet érte!

A jelen:

Elődeink munkáját folytatva előadások, workshopok és üzemlátogatások tervezésével, szervezésével és lebonyolításával igyekszünk szolgálni a lean és folyamatfejlesztés iránt érdeklődő szakembereket. Mindezt igyekszünk a logisztikus és a leanes szakemberek számára egyaránt értékkel megtölteni!

Ezen alkalmak addicionális értéke a szakmai kapcsolatok kialakításának és ápolásának lehetősége; szakmai problémáink, gondolataink és ötleteink megvitatása. A heterogén közösség lehetőséget biztosít egy-egy kérdés összetettebb vizsgálatára, ami érdemben emeli az összejövetelek értékét és teszi izgalmasabbá a tagozat szervezői munkáját is.

Az MLBKT minden tagját, a karcsúsításban kezdő és haladó szakembereket egyaránt várjuk. A tagozat működésében számítunk a csatlakozó tagok aktivitására és nyitottságára. A tagozathoz való csatlakozás előfeltétele az érvényes MLBKT tagság.

Szakmai tartalom – feltöltés alatt

Ahol már jártunk

 

Csatlakozzon most az MLBKT tagjai közé!

Kérdezzen a tagozatról!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés