Lean Tagozat

A tagozat vezetője:

Gedei Erika
tagozatvezető
logisztikai és ellátási lánc szakértő

projektvezető

  • Müller Péter, osztályvezető-helyettes, Richter Gedeon NyRt., Raktárüzemeltetési Osztály

A tagozat célja

Az MLBKT Lean Tagozat 2010-ben alakult és mind a mai napig aktívan folytatja tevékenységét.  A Lean Tagozat elsődleges célja a lean, mint szemléletmód, professzionális gondolkodásmód, menedzsment- és folyamatfejlesztési módszertan, eszköztár népszerűsítése, erősítése a tagozat által szervezett eseményeken keresztül minden lean iránt érdeklődő számára.  

Célja, szakmai ismeretek, gyakorlati tapasztalatok megosztása előadások, workshopok, üzemlátogatások és lean témájú események biztosításával nemcsak logisztikus, leanes szakemberek és az MLBKT tagok részére, hanem vezetők és cégtulajdonosok számára is.  További célja, hogy szakmai közösségként fórumot biztosítson minden lean iránt érdeklődő, a kezdő- és a már gyakorlott szakemberek számára. A tagozat ennek szellemében szervezi eseményeit, erősíti kapcsolatait más tagozatokkal és tagokkal, és tölti fel értékes előadásokkal az éves MLBKT Kongresszuson a Lean Szekciót.   

 

A Lean Tagozat előadásokat, workshopokat, üzemlátogatásokat, leanes témájú eseményeket szervez és lebonyolít tagozaton belüli és vendég előadókkal egyaránt, amely események során egyben lehetőséget biztosít a szakmai kapcsolatok kialakítására, ápolására, szakmai problémák, ötletek megvitatására is.

CSATLAKOZÁS

Az MLBKT minden tagját, a karcsúsításban kezdő és haladó szakembereket egyaránt várjuk. A tagozat működésében számítunk a csatlakozó tagok aktivitására és nyitottságára. A tagozathoz való csatlakozás előfeltétele az érvényes MLBKT tagság.