Logisztikai és beszerzési tréningek
 • Lean szekció a 25. kongresszuson

 • Szimuláción

 • Zöldmezős beruházás lean alapokon

 • Tagozati ülésen

 • Kerekasztal-beszélgetés a kongresszuson

Lean Tagozat

 • Vezetők
 • Bemutatkozás
 • Célok
 • Csatlakozás
 • Programok
 • Összefoglalók
 • Szakmai tartalom
 • Galéria
 • Ahol már jártunk

 

Nika Tamás, tagozatvezető
lean tanácsadó és tréner – Kaizen Pro Kft.
7 éve foglalkozik lean szemlélettel. Folyamatfejlesztői és lean tréneri tapasztalatait több multinacionális vállalatnál is megfordulva szerezte, miközben megválasztották az MLBKT Lean Tagozatának vezetőjének és oktat a BME lean posztgraduális képzésében is.
Bereczki Gábor, projektvezető
SAP PPS specialista – Festo Kft.;
lean tanácsadó – Kaizen Pro Kft.
Mikrovállalkozásnál 8 év kereskedelmi, gyártási, pályázatírási és minőségbiztosítási tapasztalat, 3 év multinacionális környezetben, mint termelés tervező, SAP folyamatfejlesztő és belső tréner, több mint 50 Excel Makró programot írt már, 2 éve a BME lean szakmérnöki képzés oktatója
Gedei Erika, projektvezető
logisztikai és ellátási lánc szakközgazdász
2004 óta logisztikai tapasztalatát multinacionális, kis-, és középvállalkozásoknál a gyógyszer-, élelmiszer-, csomagolóanyag gyártás és telekommunikációs területeken szerezte.
A Corvinus Egyetemen folytatott tanulmányai alatt erősödött meg lean iránti elhivatottsága, amely a lean szemléletű folyamatfejlesztés témájú szakdolgozatában is megnyilvánul.
Elkötelezett a folyamatos fejlődésben és fejlesztésben, valamint a lean vállalati kultúra részévé válásában.
Müller Péter, projektvezető
2005 óta dolgozik gyógyszeripari vállalatnál logisztikai területen. Előbb logisztikai folyamatok elemzésével, fejlesztésével foglalkozott, később a raktározási és termeléskiszolgálási csoport vezetőhelyettesének nevezték ki. A folyamatfejlesztéssel vállalati leanes projekteken keresztül ismerkedett meg, majd lean szakmérnöki képesítést szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. Két éve vezet lean folyamatfejlesztési projekteket.
Szabó Balázs, projektvezető
mérnök logisztikus és lean szakmérnök
2012-ben végzett logisztikai mérnökként, majd 2014-ben lean szakmérnöki diplomát szerzett. Jelentős tapasztalatokat szerzett termelés tervezés területén, mely gyakorlása közben is törekedett a folyamatok rendszer szintű fejlesztésére. 2019 óta főállásban is folyamatmérnökként dolgozik. Volt alkalma többféle vállalati kultúra megismeréséhez, így a japán és az amerikai multik világa után jelenleg egy magyar vállalatnál van foglalkoztatásban.


Szakmai tanácsadónk és mentorunk:
Kosztolányi János, Kaizen Pro Kft.

 

A tagozat korábbi vezetői Demeter Krisztina, Báthory Zsuzsanna és Kosztolányi János voltak. Losonci Dávid és Kővári Róbert titkárként támogatta a tagozat működését. Odaadó és minőségi munkájuknak köszönhetően a vezetésük alatt a Lean Tagozat a legtöbb taggal rendelkező MLBKT-s tagozattá nőtte ki magát. Köszönet érte!

A jelen:

Elődeink munkáját folytatva előadások, workshopok és üzemlátogatások tervezésével, szervezésével és lebonyolításával igyekszünk szolgálni a lean és folyamatfejlesztés iránt érdeklődő szakembereket. Mindezt igyekszünk a logisztikus és a leanes szakemberek számára egyaránt értékkel megtölteni!

Ezen alkalmak addicionális értéke a szakmai kapcsolatok kialakításának és ápolásának lehetősége; szakmai problémáink, gondolataink és ötleteink megvitatása. A heterogén közösség lehetőséget biztosít egy-egy kérdés összetettebb vizsgálatára, ami érdemben emeli az összejövetelek értékét és teszi izgalmasabbá a tagozat szervezői munkáját is.

Az MLBKT minden tagját, a karcsúsításban kezdő és haladó szakembereket egyaránt várjuk. A tagozat működésében számítunk a csatlakozó tagok aktivitására és nyitottságára. A tagozathoz való csatlakozás előfeltétele az érvényes MLBKT tagság.

Szakmai tartalom – feltöltés alatt

Ahol már jártunk

 

Csatlakozzon most az MLBKT tagjai közé!

Kérdezzen a tagozatról!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés