Lean Tagozat

Programok >>

Vezetőség tagjai: 

 

Gedei Erika, tagozatvezető
Logisztikai és ellátási lánc szakközgazdász
2004 óta logisztikai tapasztalatát multinacionális, kis-, és középvállalkozásoknál a gyógyszer-, élelmiszer-, csomagolóanyag gyártás és telekommunikációs területeken szerezte.
A Corvinus Egyetemen folytatott tanulmányai alatt erősödött meg lean iránti elhivatottsága, amely a lean szemléletű folyamatfejlesztés témájú szakdolgozatában is megnyilvánul.
Elkötelezett a folyamatos fejlődésben és fejlesztésben, valamint a lean vállalati kultúra részévé válásában.
Bőr Katalin
Lean mérnök, Electrolux Lehel Kft.
Jelenleg a Debreceni Regionális Független Vizsgaközpont akkreditációjában veszt részt. Korábban lean mérnökként dolgozott a Diehl Aviation Hungary Kft.-nél, ahol a lean bevezetése (oktatások, 5S, Kaizen) és folyamatfejlesztés (egydarabos áramlás kialakítása) volt a  feladat. Lean folyamatfejlesztő specialistaként végzett a BME-n.  Előtte a Debreceni Egyetemen  Okleveles Logisztikai Menedzserként végzett. Óraadó tanárként (régi OKJ) oktat: logisztikát, szállítmányozást, raktározást, melynek a vizsgáztatásában is aktívan részt vesz.
Müller Péter, projektvezető
Osztályvezető-helyettes, ADR veszélyes áruszállítás tanácsadó; Richter Gedeon NyRt., Raktárüzemeltetési Osztály
2005 óta dolgozik gyógyszeripari vállalatnál logisztikai területen. Előbb logisztikai folyamatok elemzésével, fejlesztésével foglalkozott, később a raktározási és termeléskiszolgálási csoport vezetőhelyettesének nevezték ki. A folyamatfejlesztéssel vállalati leanes projekteken keresztül ismerkedett meg, majd lean szakmérnöki képesítést szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. Két éve vezet lean folyamatfejlesztési projekteket.
 


Szakmai tanácsadónk és mentorunk:
Kosztolányi János, Kaizen Pro Kft.

 

A tagozat korábbi vezetői Nika Tamás, Demeter Krisztina, Báthory Zsuzsanna és Kosztolányi János voltak. Losonci Dávid és Kővári Róbert titkárként támogatta a tagozat működését. Odaadó és minőségi munkájuknak köszönhetően a vezetésük alatt a Lean Tagozat a legtöbb taggal rendelkező MLBKT-s tagozattá nőtte ki magát. Köszönet érte!

A tagozat tevékenysége:

Elődeink munkáját folytatva előadások, workshopok és üzemlátogatások tervezésével, szervezésével és lebonyolításával igyekszünk szolgálni a lean és folyamatfejlesztés iránt érdeklődő szakembereket. Mindezt igyekszünk a logisztikus és a leanes szakemberek számára egyaránt értékkel megtölteni!

Ezen alkalmak addicionális értéke a szakmai kapcsolatok kialakításának és ápolásának lehetősége; szakmai problémáink, gondolataink és ötleteink megvitatása. A heterogén közösség lehetőséget biztosít egy-egy kérdés összetettebb vizsgálatára, ami érdemben emeli az összejövetelek értékét és teszi izgalmasabbá a tagozat szervezői munkáját is.

Csatlakozás:

Az MLBKT minden tagját, a karcsúsításban kezdő és haladó szakembereket egyaránt várjuk. A tagozat működésében számítunk a csatlakozó tagok aktivitására és nyitottságára. A tagozathoz való csatlakozás előfeltétele az érvényes MLBKT tagság.

Ahol már jártunk

Csatlakozzon most az MLBKT tagjai közé!

Kérdezzen a tagozatról!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés