• Lean szekció a 25. kongresszuson

  • Szimuláción

  • Zöldmezős beruházás lean alapokon

  • Tagozati ülésen

  • Kerekasztal-beszélgetés a kongresszuson

Lean Tagozat

Programok >>

Vezetőség tagjai: 

Gedei Erika, tagozatvezető
logisztikai és ellátási lánc szakközgazdász
2004 óta logisztikai tapasztalatát multinacionális, kis-, és középvállalkozásoknál a gyógyszer-, élelmiszer-, csomagolóanyag gyártás és telekommunikációs területeken szerezte.
A Corvinus Egyetemen folytatott tanulmányai alatt erősödött meg lean iránti elhivatottsága, amely a lean szemléletű folyamatfejlesztés témájú szakdolgozatában is megnyilvánul.
Elkötelezett a folyamatos fejlődésben és fejlesztésben, valamint a lean vállalati kultúra részévé válásában.
Bereczki Gábor, projektvezető
SAP PPS specialista – Festo Kft.;
lean tanácsadó – Kaizen Pro Kft.
Mikrovállalkozásnál 8 év kereskedelmi, gyártási, pályázatírási és minőségbiztosítási tapasztalat, 3 év multinacionális környezetben, mint termelés tervező, SAP folyamatfejlesztő és belső tréner, több mint 50 Excel Makró programot írt már, 2 éve a BME lean szakmérnöki képzés oktatója
Bőr Katalin
Minőségirányítási vezető –DSZC
Jelenleg a Debreceni Regionális Független Vizsgaközpont akkreditációjában veszt részt. Korábban lean mérnökként dolgozott a Diehl Aviation Hungary Kft.-nél, ahol a lean bevezetése (oktatások, 5S, Kaizen) és folyamatfejlesztés (egydarabos áramlás kialakítása) volt a  feladat. Lean folyamatfejlesztő specialistaként végzett a BME-n.  Előtte a Debreceni Egyetemen  Okleveles Logisztikai Menedzserként végzett. Óraadó tanárként (régi OKJ) oktat: logisztikát, szállítmányozást, raktározást, melynek a vizsgáztatásában is aktívan részt vesz.
Hurton Judit
szakmai vezető, szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner – Cegos Zrt.
Eredetileg közgazdász és tanár, mindkét diplomáját a Corvinus Egyetemen szerezte. Kereken 25 éve foglalkozik a folyamatokat, a szervezeteket működtető legfőbb erőforrás, az emberi tényező fejlesztésével.
Tanácsadóként, trénerként az elmúlt években kevés kivétellel minden szektorban dolgozott, főként multinacionális, illetve hazai nagyvállalatoknál.
2020 júniusa óta a Cegos Zrt. szakmai és operatív vezetője.
Müller Péter, projektvezető
2005 óta dolgozik gyógyszeripari vállalatnál logisztikai területen. Előbb logisztikai folyamatok elemzésével, fejlesztésével foglalkozott, később a raktározási és termeléskiszolgálási csoport vezetőhelyettesének nevezték ki. A folyamatfejlesztéssel vállalati leanes projekteken keresztül ismerkedett meg, majd lean szakmérnöki képesítést szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. Két éve vezet lean folyamatfejlesztési projekteket.


Szakmai tanácsadónk és mentorunk:
Kosztolányi János, Kaizen Pro Kft.

 

A tagozat korábbi vezetői Nika Tamás, Demeter Krisztina, Báthory Zsuzsanna és Kosztolányi János voltak. Losonci Dávid és Kővári Róbert titkárként támogatta a tagozat működését. Odaadó és minőségi munkájuknak köszönhetően a vezetésük alatt a Lean Tagozat a legtöbb taggal rendelkező MLBKT-s tagozattá nőtte ki magát. Köszönet érte!

A tagozat tevékenysége:

Elődeink munkáját folytatva előadások, workshopok és üzemlátogatások tervezésével, szervezésével és lebonyolításával igyekszünk szolgálni a lean és folyamatfejlesztés iránt érdeklődő szakembereket. Mindezt igyekszünk a logisztikus és a leanes szakemberek számára egyaránt értékkel megtölteni!

Ezen alkalmak addicionális értéke a szakmai kapcsolatok kialakításának és ápolásának lehetősége; szakmai problémáink, gondolataink és ötleteink megvitatása. A heterogén közösség lehetőséget biztosít egy-egy kérdés összetettebb vizsgálatára, ami érdemben emeli az összejövetelek értékét és teszi izgalmasabbá a tagozat szervezői munkáját is.

Csatlakozás:

Az MLBKT minden tagját, a karcsúsításban kezdő és haladó szakembereket egyaránt várjuk. A tagozat működésében számítunk a csatlakozó tagok aktivitására és nyitottságára. A tagozathoz való csatlakozás előfeltétele az érvényes MLBKT tagság.

Ahol már jártunk

Csatlakozzon most az MLBKT tagjai közé!

Kérdezzen a tagozatról!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés