Logisztikai és beszerzési tréningek
 • Lean szekció a 25. kongresszuson

 • Szimuláción

 • Zöldmezős beruházás lean alapokon

 • Tagozati ülésen

 • Kerekasztal-beszélgetés a kongresszuson

Lean Tagozat

 • Vezetők
 • Bemutatkozás
 • Célok
 • Csatlakozás
 • Idei programok
 • Összefoglalók
 • Szakmai tartalom
 • Galéria
 • Ahol már jártunk

 

Nika Tamás, tagozatvezető
lean tanácsadó és tréner – Kaizen Pro Kft.
7 éve foglalkozik lean szemlélettel. Folyamatfejlesztői és lean tréneri tapasztalatait több multinacionális vállalatnál is megfordulva szerezte, miközben megválasztották az MLBKT Lean Tagozatának vezetőjének és oktat a BME lean posztgraduális képzésében is.
Bereczki Gábor, projektvezető
SAP PPS specialista – Festo Kft.;
lean tanácsadó – Kaizen Pro Kft.
Mikrovállalkozásnál 8 év kereskedelmi, gyártási, pályázatírási és minőségbiztosítási tapasztalat, 3 év multinacionális környezetben, mint termelés tervező, SAP folyamatfejlesztő és belső tréner, több mint 50 Excel Makró programot írt már, 2 éve a BME lean szakmérnöki képzés oktatója
Fésüs Norbert, projektvezető
logisztikai rendszertervező, lean tanácsadó és tréner – Kaizen Pro Kft.
2011 óta foglalkozik lean folyamatfejlesztéssel és logisztikai rendszerek tervezésével, optimalizálásával. 2014 óta egyetemi oktató és tréner, több száz órányi tapasztalattal a háta mögött. A hard skillek (lean logisztika) mellett kiemelten foglalkozik a soft skillek (időgazdálkodás, prezentációtechnika, coaching) tudásmegosztásával is. A BME Lean folyamatfejlesztő szakmérnök képzés oktatója és mentora. Az MLBKT Lean Tagozatának tagja. Jelenleg business coaching és online marketing irányban képezi magát tovább.
Gedei Erika, projektvezető
logisztikai és ellátási lánc szakközgazdász
2004 óta logisztikai tapasztalatát multinacionális, kis-, és középvállalkozásoknál a gyógyszer-, élelmiszer-, csomagolóanyag gyártás és telekommunikációs területeken szerezte.
A Corvinus Egyetemen folytatott tanulmányai alatt erősödött meg lean iránti elhivatottsága, amely a lean szemléletű folyamatfejlesztés témájú szakdolgozatában is megnyilvánul.
Elkötelezett a folyamatos fejlődésben és fejlesztésben, valamint a lean vállalati kultúra részévé válásában.
Müller Péter, projektvezető
2005 óta dolgozik gyógyszeripari vállalatnál logisztikai területen. Előbb logisztikai folyamatok elemzésével, fejlesztésével foglalkozott, később a raktározási és termeléskiszolgálási csoport vezetőhelyettesének nevezték ki. A folyamatfejlesztéssel vállalati leanes projekteken keresztül ismerkedett meg, majd lean szakmérnöki képesítést szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. Két éve vezet lean folyamatfejlesztési projekteket.
Szabó Balázs, projektvezető
mérnök logisztikus és lean szakmérnök
2012-ben végzett logisztikai mérnökként, majd 2014-ben lean szakmérnöki diplomát szerzett. Jelentős tapasztalatokat szerzett termelés tervezés területén, mely gyakorlása közben is törekedett a folyamatok rendszer szintű fejlesztésére. 2019 óta főállásban is folyamatmérnökként dolgozik. Volt alkalma többféle vállalati kultúra megismeréséhez, így a japán és az amerikai multik világa után jelenleg egy magyar vállalatnál van foglalkoztatásban.


Szakmai tanácsadónk és mentorunk:
Kosztolányi János, Kaizen Pro Kft.

 

A tagozat korábbi vezetői Demeter Krisztina, Báthory Zsuzsanna és Kosztolányi János voltak. Losonci Dávid és Kővári Róbert titkárként támogatta a tagozat működését. Odaadó és minőségi munkájuknak köszönhetően a vezetésük alatt a Lean Tagozat a legtöbb taggal rendelkező MLBKT-s tagozattá nőtte ki magát. Köszönet érte!

A jelen:

Elődeink munkáját folytatva előadások, workshopok és üzemlátogatások tervezésével, szervezésével és lebonyolításával igyekszünk szolgálni a lean és folyamatfejlesztés iránt érdeklődő szakembereket. Mindezt igyekszünk a logisztikus és a leanes szakemberek számára egyaránt értékkel megtölteni!

Ezen alkalmak addicionális értéke a szakmai kapcsolatok kialakításának és ápolásának lehetősége; szakmai problémáink, gondolataink és ötleteink megvitatása. A heterogén közösség lehetőséget biztosít egy-egy kérdés összetettebb vizsgálatára, ami érdemben emeli az összejövetelek értékét és teszi izgalmasabbá a tagozat szervezői munkáját is.

Az MLBKT minden tagját, a karcsúsításban kezdő és haladó szakembereket egyaránt várjuk. A tagozat működésében számítunk a csatlakozó tagok aktivitására és nyitottságára. A tagozathoz való csatlakozás előfeltétele az érvényes MLBKT tagság.

Szakmai tartalom – feltöltés alatt

Ahol már jártunk

 

Csatlakozzon most az MLBKT tagjai közé!

Kérdezzen a tagozatról!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés