Meghívó – Forecasting Tagozati programra

Szeretettel meghívjuk az MLBKT Forecasting Tagozatának következő programjára az alábbiak szerint

 

Téma:

Saint Gobain Construction Product S&OP és forecasting folyamatainak automatizálása, SAP környezethez illeszkedően (SAP/ABAP programozás nélkül)

 

Időpont: 2021. január 25. 16.00-18.00

Helyszín: ZOOM online felület
(a belépéshez szükséges kódot minden jelentkezőnknek a rendezvény napján, a délelőtti órákban küldjük)

 

A tervezett program:

Bevezetés: a szervezeti kultúra és az értékesítés-igény előrejelzés kölcsönhatása

Előadó: Mondovics János, Bonitat Kft

 

Saint Gobain Construction Product S&OP és forecasting folyamatainak automatizálása, SAP környezethez illeszkedően (SAP/ABAP programozás nélkül, azzal kapcsolódva)

ElőadóKakuk Péter a Saint Gobain Construction Product logisztikai folyamatfejlesztési menedzsere, a szoftver fejlesztője

A vállalat pontosabb készleteket, precízebb előrejelzéseket ér el, emellett az eredeti SAP megoldásnál rugalmasabb kontrollszerepet és jelzési rendszert sikerült kialakítani.

„A költséghatékony és gyors implementáció mellett jól látható és számszerűsíthető eredményeket produkált a rendszer. A logisztikai hatékonyság növekedése miatt két nappal kevesebb termeléssel értük el ugyanazt az éves értékesítési volument, mint a szoftver nélkül tehettük volna. Az előrejelzett kapacitások pontossága hat havi minta alapján 98,3 – 99,2%-os szintet ért el és a forecast pontossága is emelkedett.

A legnagyobb eredmények azonban nem számszerűsíthetők: a közös tudatosság, a munkakultúra, a részlegek közötti megértés formálódása, a transzparensebbé váló hatáskörök és a sokkal mélyebben adatvezérelt döntések lehetőségének kialakulása.” A rendszer alacsonyabb költségen tud rugalmasabb és sokszor pontosabb megoldásokat kínálni a SAP natív megoldásánál.

Kérdések, eszmecsere (vezeti: Mondovics János)

 

Részvételi díj:

  • A részvételi az MLBKT tagjai számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
  • Nem MLBKT tagok részére bruttó 3000,- Ft


Jelentkezési határidő:
2021. január 24. 24.00 óra