Beindult az ipari csarnokfejlesztés Polgáron

Az M3 közvetlen közelében elhelyezkedő Polgár Ipari Parkban idén mintegy 6 000 négyzetméter logisztikai csarnokot épít az Infogroup.

Az 58 hektárnyi területen elhelyezkedő Polgár Ipari Parkban idén két ipari-logisztikai csarnok is átadásra kerül. A park kiváló elhelyezkedése – közvetlen M3 kapcsolat, TEN-T tranzitútvonal, vasútvonal – okán népszerű választás a logisztikai-könnyűipari vállalatok számára. Ráadásul Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza közelsége miatt mintegy 600 000 potenciális munkavállaló elérését is biztosítja.

A növekvő logisztikai- és könnyűipari igények kiszolgálására alkalmas, 4500 négyzetméter területű ‘C’ csarnok már idén áprilisban költözhető lesz, míg a 6 000 négyzetméter területű ‘D’ csarnok az év végére készül el.

Mindkét fejlesztés zöld megoldások integrálásával – biológiai szennyvízelvezetés, szelektív hulladékgyűjtés, LED világítás, napelemek és kerékpárút – valósul meg.

Az épülő csarnokok mellett az ipari park 27 500 négyzetméter ‘A’ kategóriás, saját fejlesztésű könnyűipari- és raktárcsarnokaiban nyújt bérleti lehetőséget, valamint fejlesztési telkeket kínál mind értékesítésre, mind BTS fejlesztésre.

Az Infogroup ipari portfóliójába 4 ipari park és több ipari fejlesztési terület tartozik, amelyeket a cég tudatosan a kelet- és közép-magyarországi régióban fejlesztett, illetve vásárolt.

További információ a csarnokról >>