Beszerzési Konferencia 2021 – Változásra beoltva

beszerzesikonferencia.hu

Az MLBKT, a magyar beszerzői társadalom legnagyobb szakmai szervezete tagozatával, a Beszerzési Vezetők Klubjával közösen izgalmas egész napos online konferenciára invitál mindenkit, aki munkájából vagy érdeklődéséből adódóan fogékony a beszerzési trendek, legjobb gyakorlatok iránt, és szívesen kapcsolódik be a professzionális eszmecserékbe.

A beszerzés szakmában dolgozók mostanra már biztosan be lettek oltva a változások kezelésére és az új helyzetekhez való alkalmazkodásra, hiszen a világ és benne a gazdaság naponta küzd meg a megváltozott körülményekkel, amire a vállalatoknak és az ellátási láncoknak reagálniuk kell. A konferencia fókuszában ezúttal a megváltozott terep, az új kihívások, a beszerzőket segítő naprakész gyakorlatok állnak.

Májusi konferenciánkon terítékre kerülnek napjaink legaktuálisabb témái:

  • Hogyan alkalmazkodunk a körülöttünk zajló változásokhoz
  • A Brexit utáni időszak beszerzési-ellátási kihívásai
  • Vállalatokon belüli és a vevők igényeire való gyors, agilis reagálások, ezek humán aspektusai
  • Az adatvezérelt gazdaság felé vezető út beszerzési vonatkozási
  • Virtuális kerekasztal meghatározó hazai vállalatok beszerzési vezetőivel

Többek között ilyen kérdésekre keressük a választ az immár 9. alkalommal megtartandó ez alkalommal online tavaszi konferenciánkon.

Miért érdemes részt venni?

  • A tartalmas szakmai előadások keretében a legégetőbb beszerzési problémákat és legaktuálisabb trendeket mutatjuk be.
  • Kíváncsiak vagyunk egymás véleményére! Az interaktív előadások segítik a kölcsönös tapasztalatcserét!

Részvételi díj

Nem MLBKT tagoknak: 29.000 Ft + áfa

MLBKT egyéni tagoknak: 24.000 Ft + áfa

MLBKT intézményi tagoknak: 19.000 Ft + áfa

Támogatói jegy: 50.000 Ft + áfa

 

Jelentkezési határidő: 2021. május 5.


Helyszín

Online platfom / Belépési feltételeket a rendezvény előtt küldjük a jelentkezőknek.

 

További információk a rendezvény honlapján >>>

beszerzesikonferencia.hu


Regisztráljon most!

2021. május 12.,
Beszerzési Konferencia 2021 – Változásra beoltva

 


Részvételi feltételek és regisztráció

A rendezvényen való részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. A befizetéshez a jelentkezést követően díjbekérőt küldünk elektronikusan a jelentkező regisztrációban megadott e-mail címére. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, hiánytalanul kitöltött adatlap leadásával tudjuk elfogadni. A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005.

A részvételi díj tartalmazza a konferencia előadásainak, kerekasztal-beszélgetéseinek online megtekintését, az írásbeni hozzászólási és kérdezési lehetőséget, mindezt saját használatú elektronikai eszközön.

A megtekintés során, a nézői oldalon kialakult technikai nehézségek esetén az MLBKT nem vállal felelősséget. A közvetítés során felmerült technikai nehézségek esetén, amennyiben a közvetítés megszakadna, ezáltal az előadások nem nézhetőek, az MLBKT felelősséget vállal, és azonnal megkezdi a hiba elhárítását, majd a programot a megszakadás után újraindítja.

A rögzített előadások a konferenciát követően 1 hónapig elérhetőek, az elérés helyét az MLBKT biztosítja a regisztrált résztvevők számára.

 

Egyéb feltételek

Jelentkezésével elfogadja, hogy a regisztrációkor megadott neve, cégneve és beosztása a többi résztvevő számára nyilvános legyen.
Valamint hozzájárul, hogy az MLBKT, jelen eseményen való részvételével kapcsolatosan megkeresse.
Az eseményen készülő video anyagot a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja.

Jelentkezési határidő: 2021. május 05.


Lemondási feltételek
A részvételt lemondani kizárólag írásban lehet (anita.benesch@logisztika.hu email címre) : 2021. május 5-ig költségmentesen, ezt követően pedig 50% adminisztrációs költség levonásával. 2021. május 5-e utáni lemondás, illetve nem megjelenés esetén már nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díj befizetésétől. A kiküldött számla összegének be nem fizetése nem minősül lemondásnak.

Egészségügyi okból történő lemondás esetén hivatalos orvosi igazolást kérünk a lemondás mellé csatolni. Ebben az esetben lehetősége van másik kollégának átadni részvételi jegyét, vagy a részvételi díjat 10% adminisztrációs költség levonása után visszautaljuk.

 

Kérdése van?
Keresse Benesch Anitát az anita.benesch@logisztika.hu e-mail címen.

 

Média partnerünk