EFAFLEX – Innovatív, piacvezető ipari gyorskapu-gyártó

EFAFLEX – Az ipari gyorskapuk intelligens hálózata

Az EFAFLEX 1974-es alapítása óta kizárólag gyorsmozgású ipari kapukkal foglalkozik. Ez a mély elköteleződés tette a német vállalatot az iparág vezető gyártójává világszerte.

Az EFAFLEX az ipar, a kereskedelem, az élelmiszeripar, valamint a vegyipar és gyógyszeripar gazdasági szereplőinek gyárt gyorsmozgású, energiahatékony, egyedi vagy speciális ipari kapukat.

Az EFAFLEX biztonsági rendszerek, vezérlés, technikai részletek a megrendelő igényei szerint kombinálhatók.

Az innovatív EFA-SmartConnect® modullal az EFAFLEX létrehozta az ipari kapuk intelligens hálózatát. Az IoT eszközzel lehetővé válik a működési paraméterek helytől független beállítása, valamint csökken a funkcióellenőrzéshez és a hibaelhárításhoz szükséges idő üzemzavar esetén.

Az EFAFLEX Hungária Kft.

A 2005-ben életre hívott EFAFLEX Hungária Kft. alapítói sok éves ipari és logisztikai területen szerzett szakmai tapasztalattal maguk mögött felismerték, hogy a magyar piacon igény van a biztonságos és gyors EFAFLEX ipari kapuk értékesítésére és a minőségi karbantartásszolgáltatásra.

Az EFAFLEX Hungária Kft. a német gyártó innovatív szemléletét, és az EFAFLEX GmbH & Co. KG. minőség iránti elkötelezettségét képviseli.

A vállalat karbantartási és szerviz folyamatai az EFAFLEX gyári protokoll és ajánlások betartásával, eredeti gyári alkatrészek felhasználásával történik a berendezések üzembiztonsága érdekében.

EFA GLOBAL DOCKING Kft. – Rakodástechnikai berendezések A-Z
Tervezés |Gyártás |Telepítés


Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. erős szolgáltatói háttérrel rendelkező vállalat a rakodástechnikai berendezések piacán.

Az EGD a szekcionált ipari kapuk, ipari gyorsmozgású kapuk, kamiondokkoló-rendszerek, speciális tűzgátló kapuk, automata szállítópálya tűzgátló lezárások és ütközésvédelmi rendszerek széles választékát kínálja a logisztikai, kereskedelemi és az ipari szektor számára.

Berendezések tervezett cseréje | Rekonstrukciós terv

Az ipari kapuk, rakodástechnikai rendszerek élettartama egyenlő egy személyautó élettartamával. Mégis másról van szó!

Ma egy 15-20 éves autóval eljutunk ugyan a célhelyre, de ipari mennyiségű munkára már nem alkalmas.

Korszerűtlen, elhasználódott berendezés tervezett cseréje esetén szakmai tanácsadással, egyedi kalkulációval, rövid határidővel állunk megrendelőink rendelkezésére.

Tervszerű, megelőző karbantartás, szervizszolgáltatás

A rakodástechnikai berendezések értékesítése és telepítése csupán az első lépés a közös együttműködésben. Annak érdekében, hogy berendezései magas üzemhányaddal, hosszú élettartammal, költséghatékonyan működjenek az EGD tervszerű karbantartási szolgáltatást kínál.

Kérje műszaki értékesítőink segítségét, mérjük fel a használati körülményeket közösen, hogy cégére, berendezései számára, használati intenzitásukra szabott karbantartási tervet készíthessünk!

Kiemelt figyelemmel a fenntarthatóságra

A vállalatok számára kihívást jelent a termelés, az áruk áramoltatása és raktározása okozta környezetterhelés csökkentése, a környezetünk megóvása.

Az EGD rakodástechnikai berendezések energiahatékonyak, az alkalmazott beépítési technológia megfelel a BREEAM tanúsítvány előírásainak. A BREEAM alapján minősített fejlesztések fenntarthatóbb környezetet biztosítanak a bennük élő és dolgozó emberek számára, segítik a természeti erőforrások megóvását.

A korszerű EGD rakodástechnikai berendezések és az EGD karbantartás- és szervizszolgáltatás választásával hozzájárul környezetünk aktív védelméhez.

Hiszünk benne, hogy Partnereinkkel és szakképzett munkatársainkkal együtt alakítjuk a rakodástechnika jövőjét!