MEGHÍVÓ

Kelet-Európai Intermodális Konferencia – 2021. október 14-15.

 

Helyszín: Budapest Marriott Hotel és Fényeslitke EWG Terminal

Egy nap, ahol az intermodális fuvarozás a téma, ahol világszínvonalú újdonságokat ismerhetünk meg, ahol megtalálják egymást a szakemberek, ahol kérdezhetünk és választ kapunk, ahol szakmailag egy nyelven beszélünk, ahol értjük egymást és ahol tervezünk és tanulunk, ahol perspektívát, jövőképet, kapaszkodókat kaphatunk, hogy hogyan tovább.

Az első konferenciát szervezve már a másodikat is, a továbbiakat is látják, szeretnének rendszeres lehetőséget biztosítani a gazdasági szereplőknek, hogy megismerjék az intermodális fuvarozás egyes részeit, összefüggéseit, gazdasági modelljeit, hogy utána a saját folyamataik szervezéséhez fel tudják használni, találják meg bennük az üzletet.

Akik előadnak a hazai és a nemzetközi intermodális fuvarozás krémjéhez tartoznak, akik sok éve nagyon sikeresen gyakorolják szakmájukat. Az általuk megosztott információk többéves tapasztalaton alapulnak és a gyakorlatban jól hasznosíthatók.

Célközönség: megbízók (árutermelők, kibocsátók), szállítmányozók, közúti fuvarozó cégek – nem csak Magyarország területéről.

Konferencia nyelve: magyar, angol szinkron tolmácsolással.

Magyarországon egyedülálló módon és elsőként, a konferencia második napja, egy különvonatos utazásra lesz szervezve. A résztvevőket erre az alkalomra felkészített és felmatricázott vonattal elviszik Fényeslitkére a befejezés előtt álló EWG Terminál megtekintésére, amely Európa legnagyobb és legmodernebb intermodális terminálja lesz.

Konferencia részletes programja és a jelentkezési feltételek az alábbi linken: http://mlszksz.hu/intermodal-konferencia/

Ne maradjon le az egyedülálló élményről és az új információkról!

Szeptember 30-ig kedvezményesen lehet regisztrálni!!!