Kihirdették az ELA Awards 2021-es döntős projektjeit

Az „ELA Awards” Európa egyik legrangosabb és legfontosabb európai logisztikai versenyévé nőtte ki magát. A kivételes teljesítmény elismerését a korábbi nyertesek és a potenciális nyertesek egyaránt nagyra értékelik. Élvezze a délutáni legjobb gyakorlatokat a logisztika és az ellátási lánc menedzsment területén, valamint egy igazi nemzetközi hálózatot a logisztikai és az ellátási lánc szakembereivel.

Az Európai Logisztikai Szövetség örömmel jelentette be a 2021-es ELA Awards verseny 6 döntős projektjét (ábécé sorrendben). A döntősöket egy nemzetközi zsűri választotta ki, amely 18 tagból, magas szintű logisztikai szakemberekből áll, olyan szektorokból, mint a kiskereskedelem, az ipar, a tanácsadás, a szolgáltatók és a tudományos világ.

2021. november 9-én online mutatják be a 6 legjobb európai projektet. A díjak átadására szintén online kerül sor ünnepélyes keretek között.

A dízott cégek és projektjeik (ábécé sorrendben)

Austrian Post, Austria:“Emission-Free Delivery by Austrian Post and the Project “Green Graz” 2021” 

dm-drogerie markt GmbH + Co. KG, Germany: “Innovative retail logistics at dm | Integrative. Intelligent. Automated”

Superdry with Invar Systems and Hikrobot, United Kingdom: “Warehouse Operations:  Superdry with Hikrobot and Invar Systems”

MANGO (PUNTO FA S.L.), Spain: “The development of a global and more sustainable supply chain in the fashion industry”

Migros-Genossenschafts-Bund, Switzerland: “Logistic data marketplace – The beginning of the digital age of logistics for Migros”

O’Logistique – Group Casino, France: “Changing the face of e-commerce logistics, when a leading French Food retailer meets the top British online grocery player”

Részletes program és további infomáció az MLBKT Kongresszus oldalán elérhető.