Webshippy, az e-commerce digitalizációjának zászlóshajója

A Webshippy 2016-ban kezdte meg működését Magyarországon, mint az online kereskedelem megújítását célzó, teljes körű fulfillment szolgáltatást nyújtó e-logisztikai vállalat. A kezdetektől fogva élen jár az innovációs fejlesztések területén, melynek köszönhetően 2019-ben elnyerte „Az év leginnovatívabb startupja” díjat.

Európa legmodernebb fulfillment szolgáltatásával, valamint dropshipping piacterével webáruházaknak és online kereskedelmi vállalatoknak segít a skálázódásban és a nemzetközi terjeszkedésben.

A Webshippy első fulfillment centerként vezette be a robotizált picking eljárást, illetve az aznapi kiszállítást, ezáltal is biztosítva ügyfelei számára a legmodernebb megoldásokat.

Világszínvonalú szoftver

A cég saját fejlesztésű logisztikai szoftvere pár kattintással integrálható a legtöbb webáruház-motorral és könnyedén átláthatóvá varázsolja az összetett logisztikai folyamatokat.

Segítségével az ügyfelek megrendelései automatikusan szinkronizálódnak a rendszerben. A termékkészletek, valamint a teljesített csomagok állapota élőben nyomon követhető, emellett számos kényelmi szolgáltatást biztosít.

  • Dokumentumok nyomtatása
  • Késleltetett csomagküldés
  • Automatizált számlázás
  • Napi státusz-értesítések
  • Termékkészlet-információk
  • Dedikált IT-Support

A Webshippy nagy hangsúlyt fektet a folyamatos innovációra, ezáltal garantálva, hogy mindig a legmodernebb logisztika álljon a webáruházak szolgálatában.

A rendszer ingyenesen kipróbálható itt: Regisztráció

 

Robotizált fulfillment center

A Webshippy több ezer négyzetméteres teljesítési központjai a legmodernebb e-kereskedelmi raktárlogisztikát biztosítják. Az innovációs megoldások és a teljességében automatizált logisztikai folyamatok garantálják a gyors és hibamentes rendelésteljesítést, egész Európában.

A Webshippy, a régióban elsőként rendszeresítette az Amazon raktáraiból ismert robotrendszert. A digitalizált raktárfolyamatokat a hagyományos, manuális picking eljárások mellett, az önfejlesztő mesterséges intelligenciával ellátott robotok teszik minden eddiginél hatékonyabbá.

Innovatív megoldásaiknak köszönhetően a csomagolási folyamatokban nullára csökkentették a papíralapú műveleteket. Saját tervezésű dobozaik a legoptimálisabb csomagolóanyag-felhasználást garantálják és egyszerűsített csomagolási technikát biztosítanak.

Logisztikai központjukban innovatív szállítópálya-rendszer garantálja a csomagok gyors és hibamentes kiszállítását, akár a legforgalmasabb időszakokban is.

A régió legmodernebb dropshipping piactere

 A Webshippy teljeskörű dropshipping szolgáltatásával még sosem volt ilyen egyszerű egy webáruház létrehozása.

Legyen szó akár webshop üzemeltetésről saját raktárkészlet nélkül, vagy egy már adott termékkészlet bővítéséről, csupán pár kattintással elvégezhető a művelet. A Webshippy Marketplace lehetőséget teremt a viszonteladók számára, hogy befektetés nélkül növeljék eladásaikat akár a hazai, akár a nemzetközi piacon.

Az online piactér számos előnyt kínál:

  • Pár kattintással szinkronizálható
  • Több tízezer, kiváló minőségű termék
  • Megbízható, hazai beszállítók
  • Folyamatosan bővülő, helyi raktárkészlet
  • A legmodernebb fulfillment támogatás

A szinkronizációt követően csupán a megfelelő termékeket kell kiválasztani, melyet a rendszer képes azonnal integrálni, fotókkal és termékleírással együtt. Természetesen ezek módosítására adott a lehetőség, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a viszonteladók kizárólag az értékesítésre tudjanak fókuszálni.

 

Jövőbe mutató lépések

A Webshippy folyamatosan fejleszti fulfillment, illetve dropshipping szolgáltatásait, annak érdekében, hogy ügyfelei számára az elérhető legjobb és legmodernebb e-logisztikai megoldásokat biztosítsa.

A töretlen fejlődésnek köszönhetően a cég idén, még a főszezon előtt elérte a rekordnak számító 2.5 millió kiszállított csomagot és megduplázta alkalmazottainak számát. Innovációs fejlesztéseinek köszönhetően mára Európa legmodernebb fulfillment center hálózatát irányítja.

A közeljövőben várható nemzetközi nyitásnak köszönhetően, számos európai országban fogja szélesíteni érdekeltségeit. Tovább bővíti ultramodern logisztikai központjainak számát a régióban, ezzel is támogatva jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinek sikerét a nemzetközi piacon.

A Webshippy kétségtelenül hazánk legdinamikusabban növekvő fulfillment vállalkozása, amely formabontó startup szemléletét képes volt nemzetközi szintre emelni és ügyfelei számára a régióban elérhető legmodernebb szolgáltatást biztosítani.

Ha szeretnél többet megtudni, kattints ide: Webshippy weboldal

Ha pedig kipróbálnád, hogy működik a gyakorlatban, regisztrálj itt: Ingyenes regisztráció