MLBKT Évindító felmérés 2022

Mondja el véleményét a 2021-es üzleti évről!

Töltse ki kérdőívünket!

A 2021-es év bőven okozott meglepetéseket az üzleti élet szempontjából is. A világgazdaság számos hatása befolyásolja tartósan is a vállalatok napi működését, így elengedhetetlen, hogy maximális rugalmassággal kezeljék az időről időre felbukkanó jó vagy éppen nem igazán kedvező változásokat hozó gazdasági eseményeket.

Társaságunknál évek óta elkészítjük évindító felmérésünket, amelyben arra keressük a válaszokat, tapasztalatokat, hogy miként vélekednek partnereink, hogyan látják a mögöttünk álló egy évet, annak eredményeit és milyen várakozásaik vannak az új évre vonatkozóan.

Visszatekintve a tavalyi felmérés eredményeire érdekes kiemelni, hogy a válaszadók többsége 2020-ban kiválónak értékelte saját szakmai teljesítményét és a személyes sikereire tekintett úgy, mint a legnagyobb büszkeségre okot adó esemény.

2021-re az egyik legfontosabb várakozásként, megoldandó feladatként, a pandémia okozta helyzetet, ennek általános, napi üzletmenetet is érintő következményeit, valamint mentális hatásait jelezték legtöbben a válaszadók közül. Második helyen szerepelt a piaci változások kezelése, mint egyik legfontosabb kihívás. A válaszadók jelentős százaléka jelezte előre a home officeban történő távoli munkavégzés tartós fennmaradását.

Kíváncsiak vagyunk, hogyan alakult a tavalyi év a korábbi elvárásokhoz képest és, hogy milyen várakozásokkal indulnak neki a hazai vállalkozások a 2022-es évnek.Ahhoz, hogy minél pontosabb és átfogó képet kapjunk a Magyarországon működő cégek eredményeiről, várakozásairól, szükségünk van az Ön tapasztalatára, véleményére.

A beérkezett válaszok alapján elkészült összefoglalót a februári Logisztikai Híradóban tesszük közzé.

Kérjük, segítse a munkánkat a kérdőív kitöltésével, amely mindössze 10 percet vesz igénybe.

Kitöltöm a kérdőívet