QuickLog online időkapu rendszer raktárak részére

A mai rohanó világunkban egyre nagyobb igény mutatkozik a be-, és kiszállítás folyamatának szabályszerűsítésére, rendszerezésére.

A probléma

A rakodásra érkező tehergépkocsik időkapu rendszer nélkül működő raktárba véletlenszerű, kiszámíthatatlan időpontokban érkeznek. Ennek következtében megnövekszik a teherautók várakozási ideje, amely kötbér fizetést is maga után vonhat, ezen felül a raktári dolgozókat felesleges stressz hatás éri az ideiglenes túlterhelés miatt. További probléma a munkaerő elosztás, a kiszámíthatatlan érkezések következtében lehetetlen a terhelésnek megfelelő beosztást készíteni.

A megoldás

A megoldás a QuickLog időkapu rendszer, mely egy szállítmányozói, és egy adminisztrátori felülettel rendelkező webes alkalmazás, ami a raktár által megadott feltételrendszer alapján fog a rakodásra érkező tehergépkocsik számára időpontokat felkínálni, és bármelyiket is választja az időpontfoglalást késztő, az a raktári munkavégzés szempontjából az ideális lesz. A QuickLogban a szállítóknak akár egy-két héttel korábban van lehetősége elkészteni a foglalást a szállítás napja előtt. A kiszámítható, előrelátható raktári forgalom lehetővé teszi a hatékony munkaerő elosztást, attól függően, hogy egy kisebb vagy nagyobb forgalmú időszakról, napról, hétről van szó. A tervezhetőséggel elkerülhető a dolgozók túlterhelése, és a probléma felvetésben említett megnövekedett várakozási idő.

A folyamat

A szállítmányozó munkatársa egy rövid regisztrációt követően be tud jelentkezni a saját fiókjába, ahol időpontot foglalhat, vagy módosíthat a már lefoglalt időpont adatain. Az időpontfoglalás során a szállítmány paraméterei alapján a QuickLog felkínálja a lehetséges rakodási időpontokat. A folyamat befejezését követően az időpontfoglalás a szállítmányozói felületen bekerül a „Saját foglalások” közé, és az adminisztrátori felületen naptárba, a naptárat természetesen csak a raktár munkatársai láthatják.

Előnyök

  • Egyedileg konfigurálható a szoftver
  • ERP kapcsolat kiépítésére is van lehetőség
  • Akár évekre visszamenőlegesen visszakereshetők a rakodások
  • Hatékony munkaerő elosztás
  • Tervezhető beosztások
  • Felhasználóbarát felületek
  • Jól követhető, naplózott munkafolyamat
  • Statisztikák készítése XLS formátumban

QuickLog időkapu szoftver