Barla-Szabóné Illés Nórát nevezték ki a CHEP Magyarország ügyvezető igazgatójának

Barla-Szabóné Illés Nórát nevezték ki

a CHEP Magyarország ügyvezető igazgatójának

Megújuló ellátási láncok kiépítése, fejlődés és

az egyedi ügyfélmegoldások állnak a stratégia középpontjában

Budapest, 10 február 2022 – Új vezetés alá helyezi magyarországi tevékenységét a CHEP, a globális ellátási lánc vezető raklap-pooling szolgáltatója. Barla-Szabóné Illés Nóra felel 2022 januárjától az ország üzleti teljesítményéért és kereskedelmi tevékenységéért. Közvetlenül Bohumila Bennette-nek, a CHEP Central Europe vezérigazgatójának számol be.

Nóra küldetése az lesz, hogy a vállalat működési kiválóságra és fenntartható növekedésre irányuló stratégiáját irányítsa a hazai piacon az ipar és a kereskedelem új ügyfeleként, valamint a meglévő ügyfélszerződések bővítésén keresztül. Ehhez a tapasztalt logisztikai szakember csapatával innovatív és egyedi ügyfélmegoldásokat tervez a helyszínen. Ezen túlmenően regeneratív ellátási láncokat kell létrehozni az anyavállalat Brambles 2025-ös fenntarthatósági céljaival összhangban. E stratégia részeként a Nóra az alkalmazottak bevonására és a tehetségek fejlesztésére is összpontosít, hogy kihasználja a CHEP által kínált differenciált értékajánlatot.

Barla-Szabóné Illés Nóra több mint 18 évet dolgozott az Auchan Magyarország Kft-nél kereskedelmi, beszerzési és logisztikai beosztásokban, egészen a francia kiskereskedő logisztikai és ellátási lánc igazgatójáig. Nóra az elmúlt 3 évet a Coca-Cola Hellenic Bottling Company-nál töltötte, innen az Országos Logisztikai Vezető pozícióból távozva fogadta el kivételes karrierje új kihívásaként a CHEP Magyarország ügyvezető igazgatói posztját. Nóra disztribúciós, raktározási, ellátási lánc stratégiában és készletgazdálkodásban szerzett komoly szakmai háttere azt mutatja, hogy tökéletesen illeszkedik a CHEP magyarországi fióktelepének jövőbeli fejlesztéséhez.

„Nóra egy nagy tapasztalattal rendelkező szakember, aki komoly tudással és képességekkel rendelkezik a stratégiai jövőkép kialakításához. Előélete és szenvedélye teszi őt a legalkalmasabb jelöltté a magyar piacnak a CHEP által képviselt körkörös gazdasági modellre való átállásának kihívására” – mondta Bohumila Bennette, a CHEP CE országos vezérigazgatója.

„Az FMCG és a vállalatok közötti együttműködés a szenvedélyem, és a CHEP Hungary szakértő, tapasztlat csapatával őszintén hiszem, hogy megoldásunk valódi hatékonyságot hoz az ellátási láncokba. Mindig is fektettem időt az FMCG gyártókat, kereskedőket és szolgáltatókt összekapcsolásába és most ez lesz a munkám – milyen nagyszerű! – magyarázza Barla-Szabóné Illés Nóra

„Az ellátási lánc világa most nagy nyomás alatt van, ami agilitást sokszor tűzoltást és gyors stratégiaváltást igényel. A logisztikában dolgozóknak napi 100 kihívással kell megküzdeniük. Raklap pooling megoldásunk jónéhányat segít megoldani ezekből.”

Háromgyermekes nőként annak is örülök, hogy egy olyan cég tagja lehetek, amely a nemek közötti egyensúlyt, a sokszínűséget és a fenntarthatóságot tartja szem előtt, és olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek jelentős mértékben pozitív hatással vannak a társadalomra, a természetre és az üzleti környezetre.” – Barla-Szabóne Illés Nóra, Country General Manager CHEP Hungary.

***

A CHEP-ről

A CHEP segít több árut több emberhez eljuttatni, több helyen, mint bármely más szervezet a világon. Raklapjai, ládái és konténerei alkotják a globális ellátási lánc láthatatlan gerincét, és a világ legnagyobb márkái megbíznak a CHEP-ben, hogy segítse őket áruik hatékonyabb, fenntarthatóbb és biztonságosabb szállításában. A megosztási gazdaság úttörőjeként a CHEP létrehozta a világ egyik legfenntarthatóbb logisztikai vállalkozását platformjainak megosztásával és újrafelhasználásával, a „pooling” néven ismert modell szerint. A CHEP elsősorban a gyorsan forgó fogyasztási cikkeket (pl. száraz élelmiszer, élelmiszerbolt, egészségügyi és testápolási cikkek), friss termékek, italok, kiskereskedelem és általános feldolgozóipar szolgálja ki. A CHEP körülbelül 11 500 embert foglalkoztat, és hisz a kollektív intelligencia erejében a sokszínűség, a befogadás és a csapatmunka révén. A CHEP hozzávetőleg 345 millió raklap, láda és konténer tulajdonosa több mint 750 szervizközpontból álló hálózaton keresztül, amelyek több mint 500 000 ügyfélkapcsolati pontot támogatnak olyan globális márkáknál, mint a Procter & Gamble, a Sysco és a Nestlé. A CHEP a Brambles csoport része, és mintegy 60 országban tevékenykedik, legnagyobb tevékenységével Észak-Amerikában és Nyugat-Európában.

A CHEP-ről további információkért látogasson el a www.chep.com oldalra. A Brambles csoporttal kapcsolatos információkért látogasson el a www.brambles.com oldalra.

A CHEP Magyarországról

A CHEP Hungary a Brambles csoporthoz tartozó, világelső raklap- és konténerkölcsönző leányvállalata. A cég nemzetközi ügyfeleket és helyi termelőket egyaránt kiszolgált, elsősorban a gyorsforgalmi fogyasztási cikkek területén. A CHEP Hungary a logisztikai tevékenységek teljesítményét növelő megoldások és tanácsadási szolgáltatások sorát kínálja. A CHEP-modell alapvetően fenntartható, csökkenti a működési kockázatokat, a romló termékeket és a természeti erőforrások pazarlását. Részletek a www.chep.com/hu oldalon.

További információért forduljon:

Manuela García

Manager, External Communications

Europe, Africa, India and Middle East

Brambles Group

Tel: +34 915579593

manuela.garcia@brambles.com