Középpontban a prediktív karbantartás – egy ipari kapu soha ne álljon le!

Az EFAFLEX Hungária Kft. és az EFA GLOBAL DOCKING Kft. szerviz szolgáltatói tevékenységének egyesítésével megalakult az EFA SERVICES Hungary Kft., az ipari kapuk és rakodástechnikai berendezések digitális szervizszolgáltatója.

Az EFA csoport 2018-2023-as digitális stratégiai tervének részeként a szervizszolgáltatást, valamint az összes szervizzel kapcsolatos erőforrást egy cégbe integrálta. A cégcsoportba tartozó, 18 éve piacvezető szerepet betöltő EFAFLEX Hungária Kft. és az EFA GLOBAL DOCKING Kft. a továbbiakban az értékesítési és kivitelezési feladatokkal folytatja munkáját.

Az új cég – a február 28-án elindított EFA SERVICES Hungary Kft. – a két meglevő vállalat szerviz divízióját egyesíti egy közös szolgáltató cégbe. A szervizszolgáltatás csak egy irány, hiszen mellette számos más tevekénységet indított el az EFASERVICES.

A digitális karbantartási szolgáltatás fejlesztése

Az EFASERVICES olyan digitális prediktív karbantartási megoldásokat fejleszt, melyek alkalmazásával megvalósítható a közel 100%-os üzemhányad. A termelés vagy a logisztikai folyamat ne álljon meg soha egy kapu meghibásodása miatt. Az ipari kaput ne kelljen javítani! Az EFASERVICES innováció alkalmazásával a várható meghibásodás felismerhető időben, így lehetővé válik a proaktív beavatkozás. A cél, hogy az ipari kapuk mindenkor 100%-osan működjenek, soha ne álljanak meg. Akar egy autó! Ez még nem elterjedt eljárás az ipari szektorban.

EFASERVICES karbantartási szolgáltatás portfóliója

Az EFA cégcsoport új szervizszolgáltató cége továbbra is biztosítja az eddigi szerviz és karbantartás igények teljesítését. Ugyanakkor új szolgáltatásokat vezetett be.

Az EFASERVICES célul tűzte ki, hogy egy ipari épületben, ahol jelen van, minél több szolgáltatást biztosítson egy kézből azon a magas szolgáltatási színvonalon, amelyet az évek során kifejlesztett.

Operatív fejlesztések az EFASERVICES digitális szolgáltatónál

Orszagos szinten 50 főre bővül a szakember állomány. Szombathelytől Debrecenig, több városban több csapattal folytatódik a munka. Emellett 12 kolléga nyújt belső szerviztámogatást, ideértve a szervizmérnököket is. Alkatrész-utánpótlás területén 24 órán belüli alkatrész szállítást biztosít a szolgáltató a PREMIUM karbantartási csomagot választó partnerek számára.

Az EFASERVICES 50 pilot projektet indít a saját K+F munkája során országszerte, hogy a reakcióidőt 15 percre tudja csökkenteni, amely az iparágban világszerte egyedülállónak tekinthető. Ma még a 24-48 órás reakcióidő jellemző, ami 2024 végétől Magyarországon, az EFASERVICES szolgáltatásában 15 percre redukálódik.

Az EFA cégcsoport a CONSTRUMA kiállításon

Az április 6. és 10. között megrendezésre kerülő CONSTRUMA szakkiállításon az EFA csoport közös standon mutatja be a három cég termék és szolgáltatás kínálatát.

EFAFLEX Hungária Kft. | EFA SERVICES Hungary Kft. | EFA GLOBAL DOCKING Kft. Construma |

2022 április 6-10.| A pavilon 302D