Beszerzési Konferencia 2022

Hiánypótló megoldások – 20 éves a BVK, 10 éves a Beszerzési Konferencia

2022. május 11.

Hillside Offices, Fundamenta Konferencia Központ, Budapest

beszerzesikonferencia.hu>>>

Az MLBKT, a magyar ellátási lánc szakemberek, logisztikusok és beszerzők legnagyobb szakmai szervezete tagozatával, a Beszerzők és Beszerzési Vezetők Klubjával közösen, 10. alkalommal szervezi meg egész napos, izgalmas, interaktív konferenciáját. Szeretettel látjuk Önt is, ha munkájából vagy érdeklődéséből adódóan fogékony a beszerzési trendek, legjobb gyakorlatok iránt, és szívesen kapcsolódik be a professzionális eszmecserékbe. Sőt! Idén dupla örömünk adódik az ünneplésre, 20. évfordulóját ünnepli az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja.

Az elmúlt időszak és az utóbbi évek eseményei kapcsán a gazdaság számos területén tapasztalhattunk meg olyan banális hiányállapotokat, amelyek a korábbi években a normális gazdasági körülmények között eszünkbe sem jutottak volna.

A chiphiány csak egy a sok elem közül, amely magával rántotta szinte a teljes ellátási láncot és számos kihívás elé állította a beszerzői szakmát.

A Covid második éve egyre inkább világossá teszi, hogy kialakult egyfajta új világrend. Nagy kérdések, hogy mit kezdünk a hiánnyal, az időszakos lezárásokkal, ugyanakkor a felgyorsult információáramlással. Van, aki elfogadja, van, aki nem. Ki fogja ezt megfizetni, mi legyen ezután a savinggel? Mi legyen az olyan új/régi kihívásokkal, mint az e-mobilitás, fenntarthatóság, üzleti morál? Beszéljünk róla együtt május 11-én!

Tavaszi konferenciánkon terítékre kerülnek napjaink aktuális témái:

  • Van-e energiánk? – az energiapiac beszerzési és más kihívásai
  • Milyen hatással vannak a műanyagok beszerzési, ellátási, fenntarthatósági kihívásai mindennapi életünkre
  • Árkontroll féktelen környezetben
  • Kerekasztalbeszélgetések meghatározó hazai vállalatok beszerzési vezetőivel

Miért érdemes eljönni?

  • A tartalmas szakmai előadások keretében a legégetőbb beszerzési problémákat és legaktuálisabb trendeket mutatjuk be, majd a részvevők bevonásával vitatjuk meg azokat.
  • Kíváncsiak vagyunk egymás véleményére! Az interaktív előadások segítik a kölcsönös tapasztalatcserét!
  • Egy helyen és egy időben találkozhat a beszerzési szakemberekkel!
  • Látni és látszani: kötetlen ismerkedési lehetőséget biztosítunk a szünetekben a szektor meghatározó szereplőivel!

Részvételi díj

Jelentkezési határidő: 2022. május 4.

MLBKT  tagoknak: 48.000 Ft + áfa

Nem MLBKT tagoknak: 58.000 Ft + áfa

Kedvezmény: 15 % részvételi díj kedvezményt biztosítunk minden 2. és további jelentkezések díjából az egy cégtől jelentkező résztvevők esetén

(A részvételi díj tartalmazza a szakmai konferencián való részvételt, a kávészüneteket és az ebédet.)

Regisztráljon most!

2022. május 11.,
Beszerzési konferencia
20 éves a BVK, 10 éves a Beszerzési konferencia

Részvételi feltételek és regisztráció             

A részvételi díj tartalmazza a szakmai konferencián való részvételt, a kávészünetek és az ebéd költségeit. A részvételi díj természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel, ital) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, melynek megfizetése a megrendelő feladata! A részvételi díjról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatások mértékét. A részvételi díjról szóló, 8 napos határidővel teljesítendő számlát jelentkezéskor postázzuk, befizetése a rendezvény előtt esedékes, melyet kérünk az MLBKT számlájára elutalni: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005

A rendezvényen fényképfelvétel, videó készülhet, amelyet a szervezők szabadon felhasználhatnak.

Jelentkezési határidő: 2022. május 3.

 

A jelentkezés lemondását kizárólag írásban (anita.benesch@logisztika.hu címre küldött levélben) 2022. április 26-ig tudjuk elfogadni költségmentesen. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50%-ának megfizetése terheli a jelentkezőt. 2022. április 27-től lemondás, illetve nem megjelenés esetén már nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díj befizetésétől. A kiküldött számla összegének be nem fizetése nem minősül lemondásnak.

Egészségügyi okból történő lemondás esetén hivatalos orvosi igazolást kérünk a lemondás mellé csatolni. Ebben az esetben lehetősége van másik kollégának átadni részvételi jegyét, vagy a részvételi díjat 10% adminisztrációs költség levonása után visszautaljuk.

Helyszín

Hillside Offices
Fundamenta Konferencia Központ
H-1123 Budapest, Alkotás u. 55.

Kérdése van?
Keresse Benesch Anitát a 06 20 294 3555-es telefonszámon vagy az anita.benesch@logisztika.hu e-mail címen.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés