Nem hagyjuk, hogy lekéss róla!

Hamarosan zárul a jubileumi tizedik „5 tengelyen-biztos kézzel!” verseny nevezési időszaka. Mit kell tudni a versenyről és miért érdemes nevezni idén – néhány szempont, ami segíthet a döntésben.

A verseny három fordulóból épül fel. Az első megmérettetés egy 30 GKI-vizsgakérdésből álló online teszt, aminek a megoldására 30 perc áll a versenyzők rendelkezésére. Augusztus 28-ig, az online előselejtezőig heti rendszerességgel készülhetnek fel az ingyenes gyakorlótesztekkel. A legújabb itt érhető el >>>

A következő állomás már az elődöntő szeptember 10-én és 11-én, ahol 30 versenyző csap össze. Mindkét napon 15-15 tehergépjármű-vezető indul. Leleményességükre, szakmai tudásukra és ügyességükre lesz leginkább szükségük. Kik kerülnek tovább? A 10 legmagasabb pontszámmal rendelkező versenyző készülhet a szeptember 24-i döntőre.

 

 

 

 

 

 

 

 

A döntőt most már nyolcadik éve rendezik meg a zsámbéki drivingcamp Hungary egyedülálló vezetéstechnikai pályáján. Itt olyan izgalmas szimulációs helyzetekkel találkozhatnak a versenyzők, amiket biztonságos környezetben próbálhatnak ki. Tehergépjármű-vezetőként felelősek a saját és mások életéért a közutakon, maximálisan uralniuk kell a járművüket, megoldani olyan szituációkat, amik nem is annyira egyértelműek és csak filmekben láthatóak.

 

Magyarország 2022-es legjobb kamionsofőrje nettó 2 millió forintot vihet haza, ami egyedüli nyeremény, ahogyan a verseny is az országban! Az idei évtől pedig a győztes képviselheti a magyar tehergépjármű-vezetőket a nemzetközi DAF Driver Challenge 2023-as döntőjén Luxemburgban.

A pénz nyereményen kívül a döntő minden szurkolónak és kilátogató családnak élményt nyújt. Interaktív, szórakoztató közlekedésbiztonsági programokkal válik még élménydúsabbá ez a nap mindenki számára!

Találkozzunk szeptember 24-én Zsámbékon! Adja meg magának az esélyt a nyereményre és nevezzen be még ma >>>