TE(l)Jes piaci körkép

Az MLBKT Beszerzők és Beszerzési Vezetők Klubja október 6-án / élelmiszeripari témában beszélgetést tart – TE(l)Jes piaci körkép – címmel, melyre szeretettel meghívjuk a beszerzés iránt érdeklődőket.

 

Az idén 20 éves Beszerzési Vezetők Klubja tagi ülésén úgy határozott, hogy a beszerzési szakma széleskörű fejlesztése és egy aktív, átfogó közösség megteremtése érdekében tagságába örömmel látja a beszerző kollégákat is.

A tavaly év végén Beszerzői karrier, majd Iparágváltás a beszerzők életében témákban sikeresen elindított, kimondottan beszerzési kollégáknak szóló eseményünk után, az alábbi új eseményünket ajánljuk beszerző kollegák figyelmébe, ahol meghívott előadónk Dóka Péter beszerzési vezető lesz élelmiszeripari területről és segít eligazodni a változások megértésében.

  • A jelenlegi piaci környezetben folyton csak azt veszed észre, hogy minden vásárlásod után egyre többet hagysz ott a kasszáknál?
  • Szereted a sajtot, de már jobban meggondolod, mennyit egyél belőle? Esetleg a Túró Rudit kezded megvonni a gyerekeidtől?

Ha ezek a kérdések a Te mindennapjaidban is ott vannak, akkor szeretettel várunk egy interaktív teams kerekasztal beszélgetés keretében, ahol élelmiszer, azon belül tejipari vezető vendégünkkel segítünk választ kapni, milyen mozgatórugói is vannak beszerzői szemmel nézve a kialakult helyzetnek.

 

Időpont

2022. október 6., csütörtök,  16:00-18:00

Platform

Teams meeting

 

Részvételi feltételek és jelentkezés

  • MLBKT tagok részére ingyenes
  • Azon nem MLBKT tagok részére, akik a jelentkezéssel egyidejűleg csatlakoznak a tagsághoz, a tagsági díj befizetésével a részvétel ingyenes. Tagsági regisztráció itt >>> https://logisztika.hu/belepes/
  • nem MLBKT tagok részére: 8.000 Ft + Áfa

A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2022. október 6-ig.
Jelentkezés: https://ugyfelkapu.logisztika.hu/auth/wizard?eventId=60

Jelentkezési határidő: 2022. október 6. 12:00

További információk

Benesch Anita
anita.benesch@logisztika
Tel: +36 20 294 3555