ITBUSINESS Industry & Technology – Láncreakció

November 10-én ITBUSINESS Industry & Technology – Láncreakció

A tavalyi nagy sikerű rendezvény után az ITBUSINESS magazin idén ismét megrendezi az ITBUSINESS Industry & Technology konferenciát, mely idén a Láncreakció címet kapta. Az Ipar 4.0-nak szentelt szakmai nap fókuszában ezúttal az ellátási láncok zavarai állnak. A szakmai nap előadásai és panelbeszélgetési során arra törekszünk, hogy bemutassuk: az Ipar 4.0 megoldások miként járulhatnak hozzá az ellátási láncok diszfunkciói okozta negatív hatások enyhítéséhez a gyártó- és logisztikai vállalatoknál.

A konferencia négy szekciójában minden fontos kérdés szóba kerül. Milyen lépések mentén alakítsa ki a vállalat saját Ipar 4.0 stratégiáját? Milyen kihívásokkal néz szembe a gyártásmenedzsment és gyártástervezés? Hogyan alakulnak át a globális és kontinentális ellátási láncok? Milyen technológiák segítenek a gyártás- és raktárlogisztika hatékonyabb ellátásában?

A kérdésekre a szakma nagynevű szakértői és a legjobb megoldások szállítói közösen keresik a válaszokat, kiállítóinknál pedig személyesen is megismerkedhetnek az újdonságokkal.

  • Időpont: november 10., csütörtök, 9:00-16:00
  • Helyszín: BME K épület, 1. emelet, Díszterem (Budapest 1111, Budafoki út 4.)
  • Program: a folyamatosan frissülő program az esemény weboldán érhető el
  • Regisztráció: regisztrálni ezen a linken lehet

MLBKT-tagoknak a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Egy vállalkozástól három fő számára tudjuk biztosítani az ingyenes részvételt. Három fő felett a további résztvevők számára a konferencia díja 25.900 Ft + ÁFA. Kérjük, hogy a regisztráció során a cégnév mellett tüntessék fel az „MLBKT” szót!

Kérdés esetén keresse bátran Székely Orsolyát az oszekely@itbusiness.hu címen!