Meghívó Airmax Pharma Day programra

 

Az MLBKT Gyógyszeripari Tagozata szeretettel meghívja Önt az AIRMAX Cargo Budapest Zrt. szervezésében megvalósuló Airmax Pharma Day programra:

 

A három részből álló rendezvény első állomásán, prezentáció keretében mutatják be a légi úton történtő gyógyszerszállítás és az ahhoz kapcsolódó árukezelés folyamatát, a jelenleg legszigorúbban szabályozó IATA CEIV PHARMA minősítés sarokpontjait. Majd raktári tárlatvezetés során, vezetett kísérővel élőben megismerhetik az alkalmazott hűtési megoldásaikat a legkisebbektől a legnagyobbakig. Végül betekintést nyerhetnek a raktáruk hűtött termeibe is. A látogatást egy állófogadással zárják, ahol a közös eszmecsere és tapasztalatmegosztás jegyében tovább erősíthetik kapcsolataikat.

 

A rendezvény helyszíne: AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
Cím: 2220 Vecsés, Lőrinci u. 154., Airport City Logisztikai park, D ép.
Időpont: 2022. november 17. 11 óra
Tervezett időtartam: 1,5-2 óra

 

Program:

  • Előadás az Airmax Cargo Pharma szektorban működő vállalkozásoknak kínált megoldásairól, gyógyszerkezelési eljárásairól
    • Vezérigazgatói megnyitó – az Airmax Cargo és Pharma megoldásai – gyógyszerkezelési és szállítási történetünk
    • IATA CEIV PHARMA tanúsítvány követelményrendszere, működtetése, gyakorlati tapasztalatok
  • Ritka alkalom – betekintési lehetőség az Airmax Cargo raktárába
    • Alkalmazott minősített aktív és passzív hőcsomagolási megoldásaink bemutatása (TEMAX fólia, Soft-box, va-Q-pal thermodoboz, Envirotainer konténerek bemutatása)
    • Magas polcos, szoba-hőmérsékletű (+15 °C – +25 °C) raktár és hűtött raktár (+2 °C – +8 °C)
  • Vendéglátás, állófogadás

 

Parkolás: vendégeink számára térítésmentes parkolóhelyet biztosítunk az Airmax Cargo parkolójában.

 

Egyedi és rendhagyó programunk keretében beléphetnek a pharma szektorban is jelentős létesítményünkbe, találkozhatnak gyógyszerszállításban és a kapcsolódó területekben is járatos szakértő kollégáinkkal és bemutatjuk minőségi gyógyszerszállítási és gyógyszerraktározási szolgáltatási megoldásainkat is.

 

Alkotóelemünk a minőség

 

Várjuk Önöket szeretettel,

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.

 

!!!  Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendezvényről fotókat készítünk, melyeket kizárólag saját felületeinken (LinkedIN, Facebook) fogunk felhasználni. !!!

 

 

Jelentkezési határidő: 2022. november 9., 24 óra

Maximális jelentkezés: 30 fő

 

Részvételi díj:

  • MLBKT tagok részére ingyenes
  • Nem MLBKT tagok részére, akik a jelentkezéssel egyidejűleg csatlakoznak a tagsághoz, a tagsági díj befizetésével a részvétel ingyenes. Tagsági regisztráció itt >>> https://logisztika.hu/belepes/
  • Nem MLBKT tagok részére: 20.000,- Ft + ÁFA