GS1 Szabványok a gyakorlatban

AUTO ID -, Nyomonkövetési- és Adatmegosztási rendszerek

Ingyenes MLBKT Oktatói képzés

2023. június 20., 9.00-16.00
Helyszín: GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.
1139 Budapest, Fáy u. 1/b.

Az MLBKT által szervezett 2020-as, 2021-es és 2022-es képzések folytatásaként, idén első alkalommal, személyes megjelenéssel kerül megrendezésre a GS1-gyel közös szakmai nap, melynek keretében egy gyakorlatorientált szakmai workshopot kívánunk megvalósítani. Olyan gyakorlatokat fogunk bemutatni, melyek nagyban támogatják az üzleti kommunikációban alkalmazott azonosítási, adatgyűjtési és adatmegosztási szabványok alkalmazási területeinek megismerését és azok megértését. A résztvevők maguk fognak élesben címketervezéssel, nyomonkövetési rendszer tervezésével, valamint vonalkódolvasók használata és NFC tagek programozása által megismerkedni szabványaink valós alkalmazási lehetőségeivel. A többségében EXCEL alapú gyakorlatok mindegyike oktatásban is jól hasznosítható, döntő többségük részét képezi több egyetem, a GS1-el közös, oktatási programjának.

 

Interaktív workshopunkat azoknak is ajánljuk, akik először vesznek részt GS1-es szakmai napon!

 

Az egyre összetettebb ellátási láncokban, soha nem szűnő kihívás a folyamatok hatékonyságának fenntartása, illetve növelése. Ennek kulcsa többek közt, az üzleti kommunikációban alkalmazott szabványos megoldások, melyek alkalmazásba vételével épülnek ki az automatikus azonosító-, illetve integrált nyomon követési rendszerek.

 

A GS1-nek, mint nemzetközi non profit szabványosító szervezetnek, elsődleges feladata olyan szabványos megoldások fejlesztése, melyek alkalmazásba vételével partnerink számára biztosított lehet az ellátási lánc folyamataiban keletkező adatok zökkenőmentes áramlása.

 

Azonosítási-, Adatgyűjtési- és Adatmegosztási szabványainkat napjainkban több mint kétmillió vállalat alkalmazza, közel húsz különböző szektorban, többek közt az FMCG, a logisztika és szállítmányozás, az egészségügy, illetve az autóipar és az e-kereskedelem területein. Gondolhatunk itt a vonalkód, illetve RFID alapú azonosítástól kezdve, EDI alapú automatikus adatkommunikáció megteremtésén át, blockchain alapú nyomon követési rendszerek kifejlesztéséig, számos megoldásra.

 

A GS1 Magyarország, mint szervezetünk egyetlen hazai jogi képviselője, 2018-ban indította felsőoktatási programját, melynek keretében igyekszünk segítséget nyújtani a magyar egyetemi és felnőttképzésben dolgozó kollégák szakmai ismereteink fejlesztésében, illetve egyetemi együttműködéseink révén, aktív résztvevőként támogatjuk a felsőfokú képzéseket, illetve azok fejlesztését.

Részletes program
Részvételi díj
  • Felsőoktatásban, ill. felnőttképzésben dolgozó oktató kollégák részére a képzés térítésmentes
    (Technikai okok miatt a jelentkezéskor az ingyenes részvétel esetén is ki kell tölteni a számlázási adatokat. Természetesen ingyenes részvétel esetén nem küldünk számlát!)
  • Piaci szereplő képviseletében érkező partnerek számára a részvételi díj 32.000 Ft + ÁFA

Jelentkezési határidő: 2023. június 5., 24.00

Kérdéseikkel, észrevételeikkel várja megkeresésüket:

Magyar Róbert

címzetes egyetemi docens
felsőoktatási kapcsolatok és képzési menedzser

GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.

—————————————————-

M +36.30.114.16.26

E  robert.magyar@gs1hu.org

http://www.gs1hu.org