Vegyél részt a 28 éves Beszerzési Menedzser Index előállításában és juss hozzá havonta ingyen!

A magyarországi gazdaság egyik fontos trendmutatóját, a Beszerzési Menedzser Indexet (BMI) 1995 óta hónapról hónapra állítja elő és publikálja az MLBKT. Konjunktúra-előrejelző kutatásunk több, mint 100 magyarországi feldolgozóipari vállalat beszerzési vezetőitől gyűjtött információin alapul. A minél pontosabb előrejelzés biztosítása érdekében, a reprezentativitás szem előtt tartásával most bővítjük a válaszadói panelt.

Amennyiben hasonló munkakörben dolgozol, és szeretnél csatlakozni, keresd az adatfelvételért felelős együttműködő partnerünket, az Ingenium Alliance Kft.-t! (Kostyal Dániel)

 

A BMI Üzleti Gyorsjelentést, mely a főindexet és néhány fontosabb trendet tartalmazza, az MLBKT tagjai ingyenesen kapják meg hónapról hónapra, a részletes Üzleti Jelentés azonban csak előfizetés formájában érhető el, tagjaink és nem tagjaink számára egyaránt.

 

Az adatközlésben részt vevőknek azonban INGYENES hozzáférést biztosítunk az Üzleti Jelentéshez!

 

Hogy milyen előnyei vannak a BMI Üzleti Jelentés kiadványnak?

  • Követhetők az aktuális beszerzési trendek országos szinten és régióra vetítve egyaránt.
  • Gazdasági ágazatok szerinti bontásban tartalmaz indexértékeket.
  • Jelzi a változást vállalatméret szerint is.
  • Idősoron, trendszerűen közli a havi indexértékeket.

Érdemes tudni, hogy az adatok között nem kérjük bizalmas vállalati információk kiadását, mivel nem számszerű adatokra kérdezünk rá, hanem a tendenciákra és a változások okaira. Az adatlap kitöltése eddigi tapasztalataink alapján mintegy 2-3 percet vesz igénybe.

 

A JP Morgan által támogatott Globális Beszerzési Menedzser Indexnek részét képező magyar Beszerzési Menedzser Indexről és annak módszertanáról itt találsz további részleteket.