LogConnect for Startups 2023 MEETUP és DÍJÁTADÓ

Lezárult Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT), LogConnect for Startups 2023 pályázata, melyre azon startupok jelentkezését vártuk, akik a logisztika valamely területén innovatív megoldással szolgálnak.

 

A pályázati határidőig számos értékes és hasznos pályázat érkezett, melyet az MLBKT szakmai bizottsága értékelt. Ennek eredményeképpen kiválasztásra került az a 3 startup, akiket idén a legígéretesebbnek találtak.

 

A pályázat következő és egyben utolsó mérföldköve, a díjátadó, ahol a legjobbak az MLBKT szakmai zsűrije és a jelenlévők előtt bemutathatja a startupját. Ezt követően lehetőség nyílik a díjátadón megjelentekben felmerült kérdések megválaszolására.

 

A bemutatók után a rendezvény résztvevői megszavazzák 2023 legjobb startupját, aki megkapja az MLBKT LogConnect for Startups díját.

 

A helyszínen a résztvevőknek lehetőségük lesz kapcsolatot építeni a potenciális megrendelőkkel, befektetőkkel.

A három bemutatkozó startup

In most production and logistics companies’ warehouses, inventory checking requires a lot of manual work due to lack of digitalization. Unfortunately, these companies face many problems: they find it hard to scale its inventory checking, struggle with fluctuations in demand, and need more resources. On top of that, it’s harder and harder nowadays to find qualified workforce.
Aeriu is the only European drone inventory management solution that works with stock drones. This means that the hardware costs much less, it’s easier to scale through the existing extensive distribution channels, and the continuous development is guaranteed by DJI – the biggest drone brand in the world.

LogijobsLOGO

A LogiJobs egy „Niche” állásportál, amely online digitális platformot biztosít álláskereső tehetségek valamit a tehetségeket toborzó vállalatok számára a logisztikai és ellátási lánc iparágban, hogy preferenciák alapján zökkenőmentesen kapcsolódjanak egymáshoz.

axsystem_logo (002)
A mesterséges intelligencia alapú működés lehetővé teszi az esemény alapú reagálást amely annyit jelent, hogy a közlekedő objektumok (ember, gép) alapján képes reagálni egy forgalmi szituációra vagy egy ütközésveszélyes helyzetre, így akár az embernek elsőbbséget adni vagy a zavartalan targoncaforgalmat a kijelölt nagyprioritású útvonalon biztosítani. A Safety Logistics Kft. megoldásának használata rendkívül egyszerű, a kreszből ismert piros/zöld jelzések logikáját követi a kritikus helyzetekben kombinálva hangjelzéssel és egyéb kiegészítő eszközök vezérlésével, mint kapuk, sorompók.

2021-ben az elismert szakemberekből álló nemzetközi zsűri, 52 ország közel tízezer terméke közül tartotta érdemesnek a termékünket az iF Design díjra.
A piaci visszajelzések alapján folyamatosan fejlődik a rendszer, melynek fejlesztése és gyártása is teljes mértékben Magyarországon történik.

A meetup és díjátadó programja

9.00       Megnyitó

9.10       Aeriu Kft. bemutatkozó

9.30       Kérdések-válaszok az Aeriu-val

9.45       LogiJobs Kft. bemutatkozó

9.05       Kérdések-válaszok a LogiJobs-sal

10.20     Safety Logistics Kft. bemutatkozó

10.40     Kérdések-válaszok a Safety Logistics-sel

11.00     Szavazás

11.10     Eredményhirdetés, díjátadás

11.20     Kötetlen beszélgetés, networking

Kik pályázhattak?

 • Korai fázisú, ún. startupnak számítanak, alapítási évük nem korábbi, mint a 2018-as év.
 • A bemutatni kívánt termék vagy szolgáltatás nem csak ötlet fázisban van, azaz a fő funkcionalitását be lehet mutatni, mert annak ellátására alkalmas.
 • Hivatalosan, bevétel szerzését célzó bemutatása még nem, vagy legfeljebb fél éve történt meg.
 • Az innováció felhasználói köre, megcélzott vevőköre a beszerzés, alapanyag ellátás, csomagolás, elosztási és áruterítési kommunikáció, készletgazdálkodás és irányítás, raktározás, szállítás, anyagmozgatás, rendelés feldolgozás, visszáru kezelés, folyamatfejlesztés.
 • Nem kizáró ok, ha a bemutatni kívánt termék vagy szolgáltatás piaci validálása nem történt még meg, illetve, ha a vállalkozásban szakmai vagy pénzügyi befektető az alapítás óta megjelent.

Az MLBKT szakmai zsűrije

 • Fülöp Szabolcs, ügyvezető igazgató, Trans-Sped Kft.
 • Horváth-Kócza Zsuzsanna, szolgáltatásokért felelős alelnök / üzletfejlesztési vezető, DHL Supply Chain Magyarország Kft.
 • Kovács Ákos, ügyvezető igazgató, EKOL Logistics Kft.
 • László Tamás, general manager, Flextronics International Kft.
 • Nagy-Józsa Dorka, founder/CEO Y2Y Hungary Ltd.
 • Vécsey Balázs, gazdasági ügyvezető, Robert Bosch Kft.

Meetup és díjátadó időpontja

2023. november 29. 9:00-12:00

Jelentkezési határidő: 2023. november 22.

Helyszín (hibrid esemény)

Bosch Budapest Innovation Campus 
(1103 Budapest, Vaspálya u. 57.)

és ONLINE

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Várjuk jelentkezését, találkozzunk a díjátadón!