TÁRGYALÁSI ALAPISMERETEK BESZERZŐKNEK TRÉNING

Kezdő beszerzőként néha váratlanul ér bennünket, amikor egy szituációban meg kell mutatnunk, milyen ügyesen tárgyalunk. Előfordul, hogy egy-egy helyzet teljesen váratlanul ér bennünket, és rögtönöznünk kell a telefonban vagy személyesen.

 • Késik a beszállító?
 • Rossz anyagot kaptunk?
 • Váratlan áremelés történt és nekünk kell letárgyalnunk?

 

A tréningen begyakoroljuk, hogyan oldhatunk meg kezdőként rázós feladatokat úgy, hogy partnerünknek meg sem fordul a fejében, hogy ezt lehet, hogy most csináljuk először.

IDŐPONT:
2024. április 23-24.

Kinek ajánljuk a tréninget?

Olyan kollégáknak, akiknek kevés lehetősége volt korábban tárgyalni, de szeretnék megtanulni a legjobb technikákat.

Várjuk azokat a jelentkezőket is, akiknek munkakörük igényli a belső és külső partnerekkel való rövidebb tárgyalásokat/helyzetmegoldásokat, azonban nehézkesen megy a szóbeli/írásbeli kommunikáció, a partnerrel szembeni konfliktusok felvállalása.

Eredmények a résztvevők számára

Gyakorlati életből vett példákon keresztül tanuljuk meg, hogyan kell szóban (telefonon és személyesen) egyszerűbb, majd egyre bonyolultabb helyzeteket megoldani úgy, hogy mindkét fél számára kielégítő legyen a végkifejlet (win-win szituáció elérése).

 

A képzés alatt a résztvevők szakmai megoldásokat és eszköztárat kapnak tipikus helyzetekre, de lehetőség van saját példák megoldására is.

 

Célunk, hogy a résztvevők önállóan oldják meg a feladatkörükhöz tartozó tárgyalásokat, ezzel csökkentve az eszkalációk számát.

Részvételi díjak

MLBKT intézményi tag

226.000 Ft + áfa
 • A részvételi díj tartalmazza a szakmai anyagokot és az étkezéseket.

MLBKT egyéni tag

236.000 Ft + áfa
 • A részvételi díj tartalmazza a szakmai anyagokot és az étkezéseket.

Nem MLBKT tag

246.000 Ft + áfa
 • A részvételi díj tartalmazza a szakmai anyagokot és az étkezéseket.

Időtartam: 2 nap (9.00-16.00) 

Helyszín: online

Jelentkezési határidő: 2024. április 11.

 

Csoportos kedvezményről érdeklődjön munkatársunktól.

 

A képzést vállalati, kihelyezett formában is megtartjuk, a tematika testreszabásával.

Érdeklődjön munkatársunktól.

A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

A kedvezményt költségviselő után tudjuk megadni! (Amennyiben az egyéni tagdíjat a résztvevő munkáltatója fizeti, az egyéni tagi kedvezményt a vállalat részére is biztosítjuk.)

Előzetesen elvárt ismeretek:

 • Középfokú végzettség.

 

A tréninget sikeresen teljesítő résztvevők igazolásként az MLBKT Tréning Központ “A beszerzés szakmai alapjai” tanúsítványát kapják.

 

Tematika

 • Mi a tárgyalás, mi nem minősül tárgyalásnak?
 • Egyből mélyvíz van, van lehetőségem felkészülni?
 • Rögtönzött helyzetmegoldások, amikor azonnal cselekedni kell
 • Egyszerűbb tárgyalások előre egyeztetett időpontban
 • Eszkaláció és annak elkerülése a szervezetben
 • Egyéni és csoportos tárgyalási szituációk életből vett példák megoldásával

Trénereinkről

Többéves, országokon átívelő tudásfelhalmozás: Trénereink nagy nemzetközi tapasztalattal és mély szakmai tudással rendelkeznek a beszerzés és ellátási lánc területén, amelyet multinacionális vállalatoknál szereztek meg. A legújabb trendeket és legjobb gyakorlatokat ismerik, és ezt a tudást osztják meg a résztvevőkkel. Hazai és külföldi projektekben dolgoznak.


Mély szakmai tudás: Trénereink hosszú évek óta dolgoznak a beszerzés területén (gyakorló vezetőként és tanácsadóként), és számos projektet vezettek már sikerre. Az eredményeik és az elégedett ügyfeleik száma tanúskodik szakértelmükről.


Átfogó megközelítés: Trénereink számára a beszerzés és ellátási lánc nem csupán egy terület, hanem szerves része a vállalati sikernek. Széleskörű szakmai múltjuknak köszönhetően rálátásuk van a kapcsolódó területekre is. Átfogóan és integráltan tudják kezelni az olyan témákat, mint például a kockázatelemzés, benchmarking, gazdasági ismeretek.

Kapcsolat és bővebb felvilágosítás