Vállalatlátogatás a Vodafone biatorbágyi raktárába

A nagy érdeklődésre tekintettel új időpontban!

2024. március 12., 9:30-12:00

Helyszín: Logicor Tulipán Park Budapest, Biatorbágy, Huber u. 5, 2051

https://maps.app.goo.gl/bcbufMysfmbU8rgZ8

A témáról

A raktárlátogatás lehetőséget nyújt betekinteni a Vodafone 3400 m2-es Technológia raktárának napi működésébe.

Itt nincsenek mobiltelefonok, csak hálózatépítéshez szükséges alkatrészek, de abból rengeteg. Elmondjuk, mik a sajátosságai egy tárgyieszköz raktárnak egy készletraktárhoz képest.

Megbeszéljük, hogyan épül fel a napi operáció, és milyen napi szintű kihívásoknak és nehézségeknek kell megfelelnünk. Megmutatjuk, milyen alkatrészekből épül fel egy bázisállomás, ami a mobil lefedettséget biztosítja.

Megválaszoljuk a kérdéseket, amiket mindig fel akartál tenni a mobiltelefonokkal kapcsolatban, de sosem merted.
Szakmai napunkon megismerheted a raktár működését és az anyagáramlás adminisztrációját segítő modern, digitalizációs megoldásokat.

Program

09.30 – 10.00: Érkezés, regisztráció

10.00 – 10.30: Vodafone raktári folyamatainak bemutatása: Hogyan lesz a fémalkatrészekből mobiltelefonos lefedettség? Kánya Dávid, logisztikai vezető, Vodafone

 

10.30 – 11.00: L-mobile raktár-logisztikai digitalizációs ötletek, Szoboszlay András, Head of Sales, L-Mobile Hungary Kft.

 

11.00 – 12.00: Raktárbejárás

Kiket várunk?

Egy cégtől maximum 2 kollega regisztrációját tudjuk elfogadni. A jelentkezés nem jelenti automatikusan a regisztráció elfogadását, kérjük várja meg a regisztráció visszaigazolását. A vendéglátó fenntartja a jogot a részvételek előzetes elbírására.

 

Maximális létszám: 25 fő

Az eseményre a létszám keret betelt, amennyiben szeretne jelentkezni, várólistára tudjuk fogadni a jelentkezését, kérjük írjon az anita.benesch@logisztika.hu-ra.

MLBKT tag vagyok

Ingyenes
  •  

Nem vagyok MLBKT tag

20000,- Ft + áfa
  •  

Várjuk jelentkezésed, találkozzunk március 12-én!

MÉG NEM VAGY TAGUNK, DE SZERETNÉL INGYENESEN RÉSZT VENNI?

Csatlakozz az MLBKT tagságába, fizesd be a tagdíjat és a programon már ingyenesen vehetsz részt! Bővebb információ: http://logisztika.hu/tagoknak/

Jelentkezési határidő: 2024. március 8., 14.00 óra

Amennyiben a regisztráció során bármilyen nehézségbe ütközöl, jelentkezési szándékod jelezd az agnes.margitai@logisztika.hu e-mail címen.