Lean & Green Nyílt szekció a GS1 Bridge konferencián

Időpont: 2024. április 9.
08.30-17.30

Helyszín: Crowne Plaza Westend Hotel, Budapest

A témáról

2024. április 9-én a GS1 Magyarország szervezésében megvalósuló Bridge konferencia keretében, annak egyik délutáni szekciójaként, 14.00-15.30 között kerül megrendezésre soron következő Lean & Green Nyílt ülés

 

A szekció keretein belül bemutatásra kerül a Lean & Green Program, továbbá az érdeklődők hasznos információkat kaphatnak az ESG szempontokról és érvényesítésük módjáról a logisztikában, valamint a zöld finanszírozás témakörét is körbejárjuk. A programot egy kerekasztal-beszélgetés zárja „Fejlesztések a fenntarthatóság érdekében” címmel. 

 

A GS1 Bridge konferencián Lean & Green tagok ingyenesen, az MLBKT tagok és MLBKT tagvállalatok szakemberei pedig kedvezményes áron vehetnek részt. 

Lean & Green szekció program

14:15-14:30 Lean & Green Program bemutatása – Berecz Tímea, Szektormenedzser, GS1 Magyarország Nonprofit. Zrt.

14:30-14:45 ESG szempontok és érvényesítésük a Logisztikában – Lukács Ákos, Partner, Klímaváltozási és Fenntarthatósági Szolgáltatások, EY Magyarország
 
14:45-15:00 Zöld finanszírozás – Deutsche Bank (felkérés alatt)
 
15:00-15:45 Fejlesztések a fenntarthatóság érdekében – kerekasztal
 
Moderátor: Krázli Zoltán, Szektormenedzsment igazgató, GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.
 

Résztvevők:

Hornyák-Sebestyén Attila, Country Distribution Manager, Coca Cola HBC

Fábián Tamás, Stratégiai és üzletfejlesztési igazgató, GHIBLI Kft.

Lévai Gábor, CEO, Green Brands Hungary

Mihály Eszter, CSR Manager, HELL Magyarország Kft.

Waberer’s International Nyrt. (felkérés alatt)

GS1 Bridge konferencia

Fedezd fel az üzleti világ legfrissebb lehetőségeit a GS1 Bridge konferencián, ahol a jövő technológiái és sikeres üzleti stratégiái találkoznak! A konferencia inspirációt nyújt üzleti terveidhez, illetve lehetőséget ad a találkozásra, kapcsolatépítésre is. 

 

6 szekcióban 40 elismert szakértő és 8 megoldás-szolgáltató kiállító lesz jelen, hogy megosszák tudásukat és tapasztalataikat a legújabb üzleti trendekről és megoldásokról.

 

Mit kínál a GS1 Bridge?

 

  • Friss információk a szakértőktől: A GS1 Bridge konferencia egy interaktív platform, ahol a résztvevők közvetlenül a szakértőktől szerezhetnek információt az aktuális legjobb gyakorlatokról, sikeres üzleti megoldásokról.
  • Networking: Az Crowne Plaza Westend szállodában, Budapesten megrendezett esemény kiváló lehetőséget nyújt az üzleti kapcsolatok bővítésére.
  • Legfrissebb trendek és újdonságok: A résztvevők betekintést nyerhetnek a legújabb piaci trendekbe, technológiai innovációkba, a digitalizáció, az automatizáció és a mesterséges intelligencia lehetséges irányaiba.
  • Személyre szabott tanácsok: A konferencia lehetőséget biztosít a résztvevők számára, hogy személyre szabott tanácsokat kapjanak üzleti terveikhez, fejlesztéseikhez.

 

Kinek ajánljuk a GS1 Bridge konferenciát?

 

A GS1 Bridge konferencia minden szakember számára ajánlott, aki naprakész akar maradni az üzleti világban, legyen szó felsővezetőkről, döntéshozókról, informatikai és ellátásilánc vezetőkről, minőségbiztosítási szakemberekről, vagy éppen kereskedelmi és értékesítési vezetőkről.

Időpont

2024. április 9., 08.30 – 17.30

Helyszín

Crowne Plaza Westend Hotel, Budapest

Részvételi díj

A GS1 Bridge konferencián való részvétel Lean & Green tagok számára ingyenes, az MLBKT tagok és MLBKT tagvállalatok szakemberei pedig kedvezményes áron vehetnek részt. 

Regisztrálj most, és légy részese egy inspiráló és interaktív napnak, amely telis-tele lesz új ötletekkel és lehetőségekkel!

Jelentkezési határidő: 2024. március 25.