Karriertervezés és motiváció – Szakmai életút kezdés kihívásai és lehetőségei

2024. május 7.
17.00-18.30

Helyszín: Online esemény

A témáról

Ifjúsági Tagozatunk soron következő, 2024. május 7-ei eseményére pályakezdő fiatalok jelentkezését várjuk, hiszen egy igazán izgalmas és számukra fontos témáról, a karriertervezésről hallgathatnak meg előadásokat, majd ezt követően szakembereinkkel megvitathatják a témával kapcsolatos kérdéseiket is. 

Az esemény célja

A program során tapasztalt szakembereink hasznos és értékes gyakorlati tanácsokat osztanak meg a résztvevőkkel, megkönnyítve ezzel a karriertervezéssel kapcsolatos kihívásaik kezelését.
 
Az online előadások során az alábbi kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődők: 
 
  • Mik az aktuális életszakaszváltás kihívásai?

  • Miért van szükségünk tudatosságra, motivációra, célokra? Miért fontos az önismeret? Ezek együttesen hogyan hatnak szakmai utunk elkezdésére, alakítására.

  • Milyen szakmai irányok vannak az ellátási lánc, logisztika területén és milyen bérek várhatnak ránk a különböző területen? Milyen „skill”-ekre, azaz milyen készségekre, képességre van ma szükség?

  • Amikor eldöntöttük melyik úton szeretnénk haladni, milyen praktikus eszközöket vessünk be, hogy eredményesek lehessünk? Azaz, hogyan és mennyit pályázzunk, milyen lehet egy állásinterjú és hogyan készülhetünk fel rá? Hogy indul a munkahelyi beilleszkedésünk, és szakmai karrierünk? Mit tehetünk önmagunkért?

Előadóink

Stréer Valéria

vezető tanácsadó, szupervizor, tréner, coach
SV & PARTNERS

Reszkető Péter

Regional Head of Human Resources CEE
cargo-partner

Időpont

2024. május 7., 17.00 – 18.30 óra

Helyszín

Online esemény (MS Teams)

Részvételi díj

MLBKT tag vagyok

Ingyenes
  •  

Nem vagyok MLBKT tag

8000,- Ft + áfa
  •  

Várjuk jelentkezésed, találkozzunk május 7-én!

Jelentkezési határidő: 2024. május 3.

Amennyiben a regisztráció során bármilyen nehézségbe ütközik, jelentkezési szándékát jelezze az agnes.margitai@logisztika.hu e-mail címen.