Előadói jelentkezés a 32. MLBKT Kongresszusra!

Előadnál vagy beszélgetést szerveznél?

32 éve van egy biztos őszi program a logisztikai, beszerzési és ellátási lánc vezetők számára:
az MLBKT kongresszusa.

Ez a legátfogóbb esemény a szakmában, ahol 3 nap alatt az ellátási láncok szinte minden kihívását, trendjeit, legjobbnak tartott megoldásait megismerhetik a résztvevők.

 

60-80 előadás, panelbeszélgetések, 30 kiállító, és évek óta 700 résztvevő fordul meg az esemény 3 napján. Természetesen az üzleti találkozók és kapcsolódások számos lehetősége mellett a társasági események teszik a hasznosat kellemessé.

 

Az ellátási láncok szervezése és hatékony működtetése az elmúlt években csak bonyolódott a mindannyi váratlan körülmény és nehézség hatására. Az MLBKT célja, hogy a közeli- és távoli jövő várható fejlődési irányainak bemutatásával, a szakemberek közötti tapasztalatcsere elősegítésével támogassa a vállalatok hatékony és fenntartható működését.

Milyen rendezvény is ez?

Beszéljen erről pár percben az alábbi videó és benne megszólaló vendégeink:

Ha kedvet kaptál és szeretnél ott lenni az előadók között, vagy szerveznél egy panelbeszélgetést, tedd meg az első lépést és jelentkezz témajavaslatoddal az alábbi linken:

A beérkezett javaslatokat a programbizottság nézi át, 

és jelez majd vissza május 31-ig.

Jelentkezési határidő: 2024. május 20.

Milyen témákról lesz idén biztosan szó?

 Van két nagy témakör, ami minden hazai és nemzetközi konferencián a fókuszban szerepel:

Ezekről mi is szót ejtünk, elsősorban abból az aspektusból, hogy miként valósult meg a vállalati gyakorlatban és milyen előnyöket hoz a szakma számára és milyen elvárásokat támaszt az ellátási folyamat szervezésében. Természetesen beszélünk átfogó, trendjellegű kérdésekről és konkrét megoldásokról.a
  • Reziliens és agilis ellátási láncok tervezése az ellátásbiztonság szolgálatában
  • Kockázatkezelés és változásmenedzsment – business continuity plans
  • Digitalizáció és automatizáció: az elmúlt évek tapasztalatai, új megoldások, megtérülési számítások; „Ha az elején tudtam volna!”
  • Robotika és automatizáció az intralogisztikában
  • Ember-gép kooperáció 360 fokban (ergonómia, technológia, pszichológia)
  • MI alkalmazások a beszerzésben és logisztikai folyamatokban
  • Big data és prediktív analitika az ellátási láncban: hogyan lehet a nagy adatmennyiséget felhasználni a hatékonyabb tervezés és döntéshozatal érdekében
  • Információbiztonság – kibervédelem
  • ESG és fenntarthatóság a vállalati gyakorlatban: hogyan csapódik le mindez az ellátási lánc menedzsmentben
  • Beszéljünk az alternatív hajtásokról és akkumulátor kérdésről, valamint ezek logisztikai kihívásairól
  • Szolgáltatásorientált logisztikai megoldások
  • Beszerzés – stratégiától a megvalósításig, új szerepkörök
  • Fókuszban a munkaerő: hogyan dolgozzanak együtt a generációk, plusz az agentek és az MI? Hogy készítsük fel munkatársainkat az új munkavégzésre? Munkaerőhiány és tehetségmenedzsment.
Jelentkezési határidő: 2024. május 20.

Néhány hasznos tudnivaló a jelentkezéshez:

Szolgáltatást, terméket bemutató előadás esetén előnyt jelent a megbízói oldal bevonása az előadásba. Jelentkezéskor kérjük megadni az egyeztetett partner nevét is.

 

Ha előadással jelentkezel és az bekerül a programba, elfogadod, hogy részvételi díjat kell fizetned. (Előadóink számára kedvezményes részvételi feltételeket biztosítunk.)

 

A Programbizottság fenntartja a lehetőségét, hogy adott előadást szponzorált szekcióba fogadjon el, erről külön egyeztet az előadást benyújtó személlyel.