Trans-Sped vállalatlátogatás – Raktári automatizáció élesben

2024. október 16., 8:45-11:00

Helyszín:

2142, Nagytarcsa, Daniella utca 7.

https://maps.app.goo.gl/KTHME97ZGv1ALd3j8

A témáról

A Trans-Sped nagytarcsai logisztikai központjának látogatása alkalmával betekintést nyerhetünk egy kiemelkedő technikai lehetőségekkel rendelkező raktár működésébe. A raktárban munka közben figyelhetjük meg a logisztikai központ robotizált részlegét, valamint az ügyféligények szerint kialakított, magas értékű áruk tárolására kialakított lokációt. Emellett a Trans-Sped ZERO csomagolásmentes szállítás gyakorlati működését is megismerhetjük.  A házigazdák egy szakmai kerekasztal-beszélgetéssel is készülnek a raktári automatizáció témájában, ahol megtudhatjuk: hogyan formálják át a robotok a raktárlogisztikát és miként tudunk túllépni az automatizáció rejtett akadályain.

Bővebb infok: Nagytarcsai logisztikai központ | Trans-Sped

Kerekasztal beszélgetés:

Robotolj velünk! – A raktári automatizáció jövője felütéssel a Trans-Sped szakértője és partnerei a jövő világába kalauzolnak el bennünket. Beszélgetésük során felfedik az automatizációban rejlő piaci lehetőségeket, valamint arra is rávilágítanak, hogyan kezelhetőek a logisztikai szektorban a robotizáció kihívásai, miként formálják át az aktuális trendek a piacot és milyen innovatív megoldásokat kínál a fulfillment.  
 
Résztvevők: 
  • Bátki Sándor, a Trans-Sped operatív ügyvezető helyettese 
  • Németh Dominik, az Advanced Robotics  ügyvezetője 
  • Bellei Attila, a Phillip Morris logisztikai vezetője

Program

08:45 – 9:00
Érkezés, regisztráció

9:00 – 9:30
Köszöntő, Fülöp Szabolcs, ügyvezető, Trans-Sped Kft. / MLBKT elnökségi tag

9:30 – 10:00
Kerekasztal beszélgetés, Bátki Sándor, a Trans-Sped operatív ügyvezető helyettese, Bellei Attila, a Phillip Morris logisztikai vezetője, Németh Dominik, az Advanced Robotics  ügyvezetője,

10:00-11:00
Raktárbejárás

Kiket várunk?

Egy cégtől maximum 2 kollega regisztrációját tudjuk elfogadni. A jelentkezés nem jelenti automatikusan a regisztráció elfogadását, kérjük várja meg a regisztráció visszaigazolását. A vendéglátó fenntartja a jogot a részvételek előzetes elbírására.

Maximális létszám: 50 fő

Részvétel

Az eseményre a létszám keret betelt, amennyiben szeretnél jelentkezni, várólistára tudjuk fogadni a jelentkezésedet, kérjük írj az anita.benesch@logisztika.hu-ra.

MLBKT tag vagyok

Ingyenes
  •  

Nem vagyok MLBKT tag

20000,- Ft + áfa
  •  

Várjuk jelentkezésed, találkozzunk október 16-án!

 

MÉG NEM VAGY TAGUNK, DE SZERETNÉL INGYENESEN RÉSZT VENNI?

Csatlakozz az MLBKT tagságába, fizesd be a tagdíjat és a programon már ingyenesen vehetsz részt! Bővebb információ: http://logisztika.hu/tagoknak/

Jelentkezési határidő: 2024. október 9., 12.00 óra

Amennyiben a regisztráció során bármilyen nehézségbe ütközöl, jelentkezési szándékod jelezd az agnes.margitai@logisztika.hu e-mail címen.