A programról

MLBKT – Az életre szóló szakmai kapcsolat

Az MLBKT 30 éve az ellátásilánc-menedzsmenttel foglalkozó szakembereknek a közössége, akik hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat hoznak létre és működtetnek. A hazai ellátásilánc-menedzsment szakma első számú szervezete, mely a legnagyobb szakmai teret adja a személyes és üzleti kapcsolatok építésére, a szakmai konzultációra, egymás sikereinek és kihívásainak megismerésére, új ismeretek elsajátítására és modern technológiák bemutatkozására és a továbbképzésre.

Fontosnak tartjuk a jelen és jövő szakemberének támogatását, elősegítjük a tagjaink és a partnereink közötti párbeszédet, interakciót, az életre szóló szakmai kapcsolatok kialakulását. Vállalatlátogatásokkal, beszélgetésekkel, műhelyekkel, tréningekkel, szakirányú továbbképzésekkel serkentjük a tudás és tapasztalatok megosztását.

Hiszünk benne, hogy a különböző generációk tudáscseréje támogatja a fejlődést. Tagjainkban – akik között vannak termelő, kereskedelmi, szolgáltató és szállítmányozó cégek is – óriási potenciál van, összekapcsolódásuk és együttműködésük révén lehetőségeik megsokszorozódnak. Szakmai életüket a sokszínűség és a széles perspektíva jellemzi, ami mind a vállalat, mind az egyén életében számos lehetőséget teremt a legnehezebb helyzetben, ezáltal hatékonyabbá teszi szakmai tevékenységét, valamint a vállalat működését is. Az MLBKT-ban lehetőség nyílik a tudásintenzív együttműködésre, kapcsolatépítésre.

Az MLBKT Mentoring Programmal célunk, hogy támogassuk a „holnap szakemberét”, hogy készen álljon szakmai céljainak megvalósítására és karrierjének kihívásaira, lehetősége nyíljon életre szóló szakmai kapcsolatok kialakítására.

Első programunk keretében azokat a 30 év alatti pályakezdő fiatalokat szeretnénk megszólítani, akik korábban az MLBKT Ifjúsági Tagozatának tagjai voltak és jelenleg is MLBKT tagok, hogy összekapcsolódva az ellátásilánc különböző területeiről érkező vállalati szakemberekkel, vezetőkkel, tapasztalataikon és példáikon keresztül ráláthassanak különböző szakmai életutakra, gyakorlatokra. A közös gondolkodás és beszélgetések révén lehetőséget kívánunk teremteni egy életre szóló szakmai kapcsolatnak, mely túlmutat egy-egy munkahely világán, és széles perspektívájával támogatja a „holnap szakemberét” fejlődésében, szakmai életútjának megvalósításában, a naprakész tudás fenntartásában.

Célunk, hogy hidat képezzünk a „holnap” generációja és a jelen szakemberei között. Mi több, elősegítsük a holnap kérdéseinek megfogalmazását és a válaszkeresést. Fókuszba helyezzük, hogy a fiatal generációnak lehetősége nyíljon különböző cégek szemüvegén keresztül ránézni szakmájára. Mindezek mellett a jövő generációja készen álljon a változásra és cégfüggetlenül, életre szóló szakmai kapcsolatokra támaszkodva legyen képes fejlődni.

Új kezdeményezésünkkel az értékteremtés valósul meg, hiszen az ellátási lánc szakma ilyen irányú összefogásával az „együtt könnyebben készen állunk a holnap szakmai kihívásaira” küldetésünknek is megfelelünk.

Az MLBKT Mentoring Program támogatói:

  •  Sélley Sándor, MLBKT Mentoring programvezető, MLBKT elnökségi tag
  • Gelei Andrea, MLBKT oktatási alelnök
  • Horváth Péter, MLBKT elnök
  • Chikán Attila, MLBKT társelnök
  • Kőhegyi Anita, MLBKT ügyvezető igazgató
  • Stréer Valéria, vezetői tanácsadó, coach, szupervizor és tréner

Kérdés esetén, lépjen velünk kapcsolatba! E-mailben vagy telefonon keresztül is állunk rendelkezésükre.

Bízunk benne, hogy hamarosan üdvözölhetjük az MLBKT Mentoring Programjában.

Csepely Krisztina
projekt koordinátor

krisztina.csepely@logisztika.hu
+3620-971-0239