Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A Logisztika Napja / Az elmaradó eseményeket – későbbi időpontban pótoljuk!

Idén 2020. április 16-án rendezzük meg újra Magyarországon a Logisztika napját. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság immár 9. alkalommal segít a jelentkezőknek, hogy ingyenes programjaik híre eljusson a logisztika iránt érdeklődőkhöz.

Kik szervezhetnek programot?

Bárki, akinek van mondanivalója a logisztikával kapcsolatban, és szívesen szervez egy ingyenes programot laikusoknak és/vagy szakmai közönségnek. Lehet oktatási intézmény, szakmai szervezet, vállalat, de akár magánszemély is.

Milyen programokkal lehet jelentkezni?

Azt javasoljuk, minél kreatívabb rendezvénnyel készüljenek, hogy megmutathassuk, mennyire sok mindent jelent az ellátási láncok hatékony és gördülékeny működésének biztosítása –hiszen tágabb értelemben véve erről szól ennek a szektornak a tevékenysége.

Programjavaslatok:

  • üzemlátogatás: ahol teljesen laikus érdeklődők is beleshetnek egy gyártó- vagy termelő cég mindennapjaiba
  • nyílt nap: logisztikai szolgáltatók mutathatják be innovatív, a nagyközönség számára is érdekes megoldásaikat
  • minikonferencia, találkozó: szakmai szervezetek vagy oktatási intézmények adhatnak fórumot különféle szakmai eszmecserének
  • bármilyen nem hagyományos rendezvény, amely felkeltheti az érdeklődést a szakma iránt, keressen meg minket, szívesen segítünk az ötletelésben

A tavalyi év programjaiból itt bőven talál ízelítőt.

Hogyan lehet jelentkezni programmal?

Az MLBKT végzi a programkínálat koordinálását és promócióját, de az események megszervezésben nem vesz részt. Ezen a regisztrációs linken lehet eseményt bejelenteni, ezeket folyamatosan tesszük közzé honlapunkon és kezeljük a befutó jelentkezéseket, amennyiben regisztrációköteles eseményről van szó.

A programok csak ingyenesek lehetnek!

Hogyan kell jelentkezni a programokon való részvételre?

Folyamatosan frissítjük a honlapot a beérkező programokkal, az eseményekre jelentkezni február elejétől lesz lehetőség. Az események menüpont alatt találod a programokat. Ha bármi kérdésed van írj a logisztikanapja@logisztika.hu címre.