Találkozzunk személyesen!

Esemény betöltése

« Összes Esemény

  • Ez az esemény befejeződött.

Változásmenedzsment projekt szemlélettel

április 20. / 08:30 - április 21. / 17:00

Az üzleti, és magánéletünk folyamatos változások, valamint kihívások előtt áll. Programunk az üzleti és magánéletünk változásainak kezelésére nyújt elméleti, valamint gyakorlati megoldásokat változásmenedzsment és projektmenedzsment eszközök, valamint módszerek felhasználásával. A tréning változási, változtatási projektek tervezéséhez, indításához, irányításához, menedzseléséhez kapcsolódó ismereteket, változás és projektmenedzsment módszereket, valamint technikákat tartalmazza.

Fő célunk, hogy a tréningen megszerzett elméleti, valamint gyakorlati tudást a hallgatók a napi munkájuk során azonnal alkalmazni tudják, és felkészülten, gyakorlatiasan alkalmazzák a változások változásmenedzsment, valamint projektmenedzsment módszereit, eszközeit, technikáit.

Jelentkezési határidő: 2021.04.10.

Képzési napok: 2021. április 20-21. (8:30 – 17:00)

Min.-Max. csoportlétszám: 6-12 fő

Óraszám: 16 óra (2*8 óra)

Helyszín: Online

*A változtatás jogát fenntartjuk. (Amennyiben újra engedélyezetté válna a helyszíni oktatások szervezése, úgy az oktatóval és a résztvevőkkel közös megállapodás alapján térhetünk át offlinera. Ennek a megvalósítását előre leegyeztetjük az ügyfelekkel.)

Részletek

Részletek

Kezdés:
április 20. / 08:30
Vége:
április 21. / 17:00
Esemény Category:

Adjon visszajelzést!