Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

CONI szállítmányozási társasjáték!

2018.02.28. 16:00 - 18:00

2018. február 28-án 16 órától az MLBKT Logisztikai Szolgáltató Tagozata nyílt tagozati programot szervez, amelynek középpontjában a CONI szállítmányozási társasjáték áll, és amely program a fejlesztés egy állomása.

Játszani jó!

Játék közben tanulni, sőt, szakmai kulcs-kompetenciákat fejleszteni még jobb!

Az MLBKT gondozásában és támogatásával, több hazai képzőhely és szakember bevonásával megvalósuló szállítmányozási társasjáték-fejlesztés célja, hogy életre hívjon egy, a hazai vállalati szektor elvárásait és szakember-utánpótlással kapcsolatos igényeit is megtestesítő interaktív környezetet, melyet sikerrel alkalmazhatunk a közép- és felsőfokú oktatásban, a szakirányú továbbképzésekben és természetesen a vállalati szektorban.

Amennyiben – a résztvevők aktív együttműködésével is – a cél megvalósul, biztosak vagyunk abban, hogy a játék a formális oktatás keretein túlmutatóan a vállalati csapatépítő tréningeken és továbbképzésekben, de a munkaerő-toborzásban és a kiválasztási folyamatban is sikerrel alkalmazható lesz.

A játékban egyidejűleg jelenik meg a szükséges készségek kialakításának gyakorló-terepe (döntően az alkalmazás területe):

  • fuvarfeladatok kiválasztása, összehangolása, megosztott figyelem kialakítása
  • üzleti ajánlatok és döntések, alku-folyamatok,
  • prioritások és kockázati események menedzselése, valamint a szállítmányozáshoz nélkülözhetetlen ismeretek, tárgyi tudás fejlesztése: különböző nehézségű szakmai kérdések – melyek az ellenőrzésen kívül a rendszerezés-rögzítés és az ismeretszerzés funkcióját is ellátják.

Hívunk és várunk minden érdeklődő vállalati szakembert, aki kedvet érez a szállítmányozás világának modellezéséhez, a szakmai kérdések összeállításához, vagy akár csak a játék teszteléséhez.

Működjünk együtt, február 28-án várjuk Önöket szeretettel!

 

Házigazdák:

  • Bajor Péter fejlesztő, az MLBKT trénere és a Dunaújvárosi Egyetem Műszaki Intézetének főiskolai docense
  • Hajas Gabriella, oktatási vezető, MLBKT

 

Jelentkezési határidő: 2018. február 27.

Időpont: 2018. február 28. 16.00-18.00

Helyszín: MLBKT titkárság (Hungaropharma székház), 1061 Budapest, Király u. 12., 252-es tárgyaló

Maximális létszám: 25 fő

 

Részletek

Dátum:
2018.02.28.
Időpont:
16:00 - 18:00