Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fókuszban a raktár-optimalizálás

2017.09.20. - 2017.09.21.

Egyedülálló képzést hirdet meg az MLBKT SCM Tréning Központja, amely a raktár-optimalizálással kapcsolatos tudnivalók és a szabályozás aktualitásainak ismertetése mellett gyakorlati feladatokkal segíti elsősorban a raktárvezetők, de a logisztikai vezetők, anyaggazdálkodók munkáját is.

A raktárlátogatási program során az AVON raktárépületét tekintjük meg, majd konkrét monitoringrendszer használatával mérési és egyéb feladatokat végzünk. A mérések és feladatok, azok pontos értékelésének elsajátításával a résztvevők képessé válnak arra, hogy hasonló módszerekkel saját cégüknél is azonosítani tudják a fejlesztést igénylő folyamatokat.

A tréning harmadik napján interaktív szimulációs környezetben dolgozunk, ahol a résztvevők különböző szerepekben próbálják ki magukat.

A háromnapos tréning során a résztvevők válaszokat kaphatnak a saját cégük raktármenedzsmentjével kapcsolatos kérdéseire is. Kiemelten foglalkoznak a raktári mutatószámokkal, valamint olyan gyakorlati ismereteket sajátíthatnak el, amelyeket azonnal alkalmazhatnak vállalatuk raktárgazdálkodási folyamatainak fejlesztése érdekében.

 

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 4.

Képzési napok: 2017.09.20-21. és 09.29.

Min.-Max. csoportlétszám: 12-16 fő

Óraszám: 24 óra

 

Ismerkedjen meg egyik oktatónkkal, Bajor Péterrel.

Mentés

Mentés

Részletek

Kezdés:
2017.09.20.
Vége:
2017.09.21.
Honlap:
http://scmtrening.hu/logisztika/folyamatfejlesztesi-kurzusok/raktarozas-menedzsment-2/

Szervező

Helyszín