Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ismerkedés a lean alapjaival – Meghívó Lean tagozati programra

2019.03.19. 17:00

a

A Lean Tagozat évek óta tartó aktivitása alatt egyre inkább lehetőségünk támadt arra, hogy a lean világában egyre mélyebbre és mélyebbre merüljünk alá, és megismerhessük ennek a szemléletmódnak és eszközrendszernek a különböző metszeteit és finomságait. Ahogy haladtunk előre, számos kapcsolódó – hard és soft – területről is sikerült tapasztalatot szereznünk, amely segíthet bennünket a lean világában történő tájékozódásra, haladásra.

 

Az elmúlt időszakban viszont egyre többször találjuk szembe magunkat azzal, hogy olyan mélységekbe – vagy magasságokba, ahogy tetszik – sikerült jutnunk, hogy már-már megfeledkeztünk arról a pillanatról, amikor a lean első ajtaján átléptünk, amikor az alapvető szemléletet, eszközöket és történeteket megismertük.

Pedig sokan vagyunk, akik még csak most jutottak el eddig az ajtóig, és sokan vagyunk, akik már csak egy meghatározó régi élményként tekintenek a leannel való első kapcsolódásukra.

2019. március 19-én Bereczki Gábor és Nika Tamás a Kaizen Pro Kft. lean tanácsadói, a BME Lean folyamatfejlesztő szakmérnök és specialista képzés oktatói, valamint az MLBKT Lean Tagozatának működtetői erről a bizonyos ajtóról, és a lean világában megtett első lépésekről fognak előadást tartani.

Ezt az interaktív alkalmat ajánljuk mindenkinek, aki valaha is kapcsolatba került már a leannel és szeretné a lean szemléletet megismerni. Azoknak pedig különösen ajánljuk, akik még nem kerültek kapcsolatba a leannel, de érdeklődnek iránta. Egészen az alapokról fogunk indulni, és a rendelkezésre álló időben kizárólag az alapvető eszközöket és gondolkodásmódot fogjuk áttekinteni. Az alkalom során kiemelt teret szeretnénk biztosítani a személyes-szakmai történeteknek, a párbeszédeknek, a véleményeknek.

Nem számít,

  • hogy még csak hallottál róla, hogy létezik ilyen,
  • hogy már aktív lean folyamatfejlesztőként dolgozol,
  • hogy csak a saját szakmádat, folyamataidat javítgatod lean szemlélettel

szívesen várunk az MLBKT Titkárság melletti teremben, a Hungaropharma Király utcában található épületében.

 

Időpont: 2019.03.19. 17:00-19:00

Helyszín: Budapest, Király u. 12., 1061

Maximális létszám: 16 fő

Jelentkezési határidő: 2019. március 18.

 

Részletek

Dátum:
2019.03.19.
Időpont:
17:00