Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Látogatás az AUDI HUNGARIA Logisztikai tervezésének világába

április 8. @ 10:00 15:35

Várunk szeretettel következő látogatásunk alkalmával, ahol egy nagyon izgalmas terület a logisztikai tervezés világába léphetünk be, méghozzá az AUDI HUNGARIA Zrt. szuper csapata vezetésével, ahol bemutatásra kerül a teljes logisztikai folyamat.  Megtudhatjuk, hogy a hatékony működés érdekében milyen okos megoldásokat használnak a gyártási és logisztikai folyamataikban, mint például a konszernben egyedülállóan a motorgyárban használt okoskereszteződések.

Az AUDI HUNGARIA Zrt.-ről

A világ legnagyobb motorgyára, 9010 motor elkészítésére képes naponta, több mint 5.1 millió négyzetméteren. 5500 munkatárssal 799 beszállító közreműködésével 35 vevőt szolgálnak ki.  1998-ban indult Győben az autógyártás és ma a Q3 modellek készülnek itt.  2005-ben alakult helyben Közép-Európa legnagyobb szerszámgyára is, ahol szerszámok, gyártóberendezések készülnek a Volkswagen Konszern egyes modelljeihez, valamint az Audi telephelyek számára.

A programról

A nap programja a bemutatkozás és szakmai előadások után a bejárással folytatódik, ahol az  áruátvételen kezdünk, itt bemutatják, hogy a napi közel 4000 paletta beérkezése hogyan történik az Audi Hungariához közúton (162 LKW/nap) valamint vasúton (13 vagon/nap).

Az áruátvételi folyamatok után végig követhetjük az anyagáramlást egészen a raktárakig. 2 gyártósor logisztikai anyagellátását nézhetjük meg, ezek közül az egyik a legújabb elektromos hajtások gyártósora lesz. A két gyártósor anyagellátását több mint 50 vezető nélküli szállítóeszközzel biztosítják, a gépek közel 1000 km-t tesznek meg egy nap. A flottát folyamatosan bővítik az új gyártósorok bevezetésével.

A bejárás legvégén az árukiszállítási csarnokot tekinthetjük meg, ahonnan a vevőkiszolgálás folyamatát ismerhetjük, meg, ahol az autógyárak motorokkal való ellátása történik.  Itt naponta kb. 1200 paletta került kiszállításra közúton vagy vagonon. A logisztikai felület közel 160.000 m2

+36202310239

View Szervező Website