Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

LogiTalk.11 – Hogyan hozhatjuk helyre az ellátási láncokat?

2022.04.26. 16:00 - 17:00

Hogyan hozhat új egyensúlyt a felborult globális ellátási láncokban a megbízók és a logisztikai szolgáltatók PARTNERI együttműködése? Megtudhatod……

Az MLBKT Logisztikai Szolgáltatói Tagozata szervezésében szeretettel invitáljuk következő LogiTalk eseményünkre.

[divider]

Minden felborult körülöttünk… újra. Ez a globális ellátási láncokat is érinti.  Megmutatjuk, hogy hozhat mégis új egyensúlyt, hogyan kovácsolhatunk ebből előnyt mind a megbízói, mind pedig a logisztikai szolgáltatók számára. 

Erről beszélgetünk a következő LogiTalk kerekasztal beszélgetésen résztvevőinkkel Kovács Ákossal, az EKOL magyarországi country manager-ével, Kálóczi Péterrel, a Richter Gedeon Nyrt. logisztikai igazgatóhelyettesével és Belányi Lászlóval, a Yettel Magyarország Zrt. vezető beszerzési- és folyamatszakértőjével.

[divider]

Jegyezze be naptárába már most és csatlakozzon a beszélgetéshez!

Időpont: 2022. április 26., 16:00-17:00

Helyszín: Teams online platform (a belépő kódot az esemény délelőttjén küldjük a regisztrációban megadott e-mail címre)


Előadóinkról

Kovács Ákos, EKOL, country manager

1997 óta tevékenykedik a fuvarozási és logisztikai iparában különböző feladatköröket és pozíciókat betöltve, de mindig a szolgáltatói oldalon. Kilenc éve tölti be az Ekol Logistics Kft. ügyvezetői posztját. A cégvezetés részeként 250 fő munkavállaló, 5 telephely, jelentős fuvareszköz állomány és logisztikai területek menedzselése tartozik a fő feladatai közé.

 

Kálóczi Péter, logisztikai igazgatóhelyettes, Richter Gedeon Nyrt.

Végzettségét tekintve vegyészmérnök, mérnök-közgazdász. Pályakezdőként 1995-ben helyezkedett el a Richterben, 2006-tól kezdődően különböző vezetői pozíciókat töltött be. Foglalkozott termeléstervezéssel, készletgazdálkodással, felügyelt beszerzési szervezetet is. Jelenleg igazgatóhelyettes beosztásban felügyeli a cég logisztikai tevékenységét és szervezeteit.

 

Belányi László, Vezető beszerzési és folyamat szakértő, Beszerzési, Logisztikai és Üzemeltetési Igazgatóság, Yettel Magyarország Zrt.

2020 óta a Pannon-Telenor-Yettel Beszerzési szervezetének elkötelezett csapattagja különböző beosztásokban. Jelenleg Vezető beszerzési- és beszerzésifolyamat-szakértőként dolgozik. Korábbi, fuvarozásban és vámügynöki tevékenységben eltöltött tapasztalata predesztinálta arra, hogy a beszerzési területen belül más témák mellett a logisztikai szolgáltatások beszerzése vált, és maradt is a mai napig  az egyik kiemelt témakörévé. Több beszerzési pályázati eljárást vezetett logisztika témákban.

 

Moderátor: Lajkó Ferenc, ügyvezető igazgató, DigiLog Consulting

 

További részletek és jelentkezés itt >>>

https://logisztika.hu/2022/04/13/logitalk11/

Részletek

Dátum:
2022.04.26.
Időpont:
16:00 - 17:00
Esemény kategória: