Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Meghívó – Projektmenedzsment Tagozati program

2020.11.12. 08:00 - 17:00

Az 1. MLBKT Projektmenedzsment Tagozati Nap célja, hogy gyakorlati példákon is bemutassuk a „Projektmenedzsment kiválóság” fejlesztéséhez
szükséges tudásmenedzsment eszközöket, módszereket, folyamatokat.

Szeretettel meghívjuk az MLBKT tagjait az alábbiak szerint:

 

Téma: A projektmenedzsment, és a tudásmenedzsment több dimenziós kapcsolata. Tudásmenedzsment a projektmenedzsment gyakorlatában.

Előadó:

Gyulay Tibor, KM Expert, ügyvezető partner.

 

Előadás rövid leírása:

A projektmenedzsment az egyik olyan terület, ahol nagyon pontosan tetten érhetőek azok a következmények, amelyek a tudás nem megfelelő kezeléséből fakadnak. Az elvárt minőségtől való elmaradás, a határidő csúszása, vagy a költségkeretek túllépése szinte mindig visszavezethető valamilyen „nem tudás” gyökerű problémára. Ezek lehetnek szakmai kompetencia hiányosságok vagy a projektmenedzser nem megfelelő felkészültsége.

Folyamatos változás övezi körül a projektek életét. A projektek egyes résztvevői másképp élik meg ezen változásokat. Van, aki csupán hallomásból tud egy problémáról; de van, aki az egészet nem is észleli; van, akinek ez a probléma akár a mindennapi munkavégzését akadályozza; van, aki kritikus tudással rendelkezik az adott problémáról; van, akinek célzott eszközei vannak a probléma megoldásához; van, aki elsőként jelentkezik, magas a motivációja az együttműködésre; vagy van, aki lázad, az erős belső feszültsége pedig gátolja az egész probléma megoldását.

A változási folyamatban játszódó zavarokat és feszültségeket tudatosítani, és kezelni szükséges. A projektek során az emberi erőforrás sajátosságát nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Hasznosítsuk a tanulásra való képességünket, az együttműködési hajlandóságunkat.

A sikeres projektek egyik alappillére a projekt/szervezet tudásmenedzsment rendszer kialakítása, és fejlesztése, a tudáskultúra alakítása, az elvárt kompetenciák meghatározása, valamint a meglévő kompetenciák mérése, fejlesztése.

 

Időpont: 2020. november 25., 16.30-18.00

Helyszín: ZOOM online platform

(a belépéshez szükséges kódot minden jelentkezőnknek a rendezvény napján, a délelőtti órákban küldjük)

Részvételi díj: A részvételi az MLBKT tagjai számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Jelentkezési határidő: 2020. november 24. 24.00 óra

 

Részletek

Dátum:
2020.11.12.
Időpont:
08:00 - 17:00