Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

MLBKT Oktatói képzés

2019.11.27. 17:00

MLBKT Oktatói képzés

November 27. 17:00 -19:00

 

A GS1, a nemzetközi szabványosítás területén működő, a világ szinte valamennyi országában jelen lévő, több mint negyvenöt éve alakult, semleges, non-profit szervezet. Napjainkban a GS1 Rendszert világszerte több mint kétmillió cég használja különböző ágazatokban a kis és középkereskedelemtől a multinacionális vállaltokig. Köztük megtalálhatóak az egészségügy, a szállítás és logisztika, az élelmiszeripar, a hadügy, a vegyipar, a vámügy, a számítógépes hardver és szoftverfejlesztés, a hulladékgazdálkodás és sok egyéb szektor képviselői is. Ezen ágazatok elsősorban a nyomon követés, vonalkódok (illetve QR kódok / RFID…), valamint az elektronikus kommunikáció és az azonosítás területein találkozhatnak a GS1 szabványokkal.

A GS1 Magyarország, mint a GS1 hivatalos magyarországi képviselete fontosnak tartja a felsőoktatási és felnőttképzési intézményekkel való kapcsolatainak folyamatos fejlesztését. Ennek keretében több intézménnyel is évek óta szoros kapcsolatot ápolunk, ahol is, duális képzésben résztvevő hallgatók foglalkoztatása mellett, meghívott előadóként tartunk előadásokat, szemináriumokat, illetve képzéseket hallgatók és oktatók számára egyaránt.

Az MLBKT által szervezett képzésen a GS1-el kapcsolatos legfrissebb tudnivalókról adunk tájékoztatást, bemutatjuk szervezetünk szabványrendszerét, valamint a szabványhasználattal kapcsolatos legújabb megoldásokra mutatunk élő, ipari példákat. Ezenkívül bemutatjuk a GS1 Magyarország képzési programját, diákok, hallgatók és oktatók számára milyen elméleti és gyakorlati képzéseket tudunk biztosítani.

Időpont: 2019. november 27. 17.00-19.00

Tervezett napirend:

 • Szabványok szerepe az üzleti folyamatokban
 • A GS1, mint szabványosító szervezet, a GS1 szabványok rendszere, szerepeük az ellátási lánc és a nyomon követés folyamataiban.
 • GS1 szabványok ipari alkalmazásai
  1. GS1 szabványok és egyedi azonosítok az egészségügy logisztikai folyamataiban
  2. Blockchain technológia a nyomon követésben
  3. GS1 és IoT: Megoldások, példák
 • A GS1 képzési programjai, kapcsolat a felsőoktatási és a felnőttképzési intézetekkel, elméleti és a gyakorlati képzéseink bemutatása.

 

Kérdéseikkel, észrevételeikkel bátran keressenek minket!

Magyar Róbert

felsőoktatási kapcsolatok referens

GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.
—————————————————-
+36.30.660.2761
E  mrobert@gs1hu.org
W http://www.gs1hu.org

 

Részletek

Dátum:
2019.11.27.
Időpont:
17:00