Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Vállalatlátogatás a HAVI Logistics Kft.-hez

2018.02.14.

Február 14-én a HAVI Logistics Kft.-nél ismerhetjük meg a belső logisztikai folyamatokat és az elosztó központ működését.

A HAVI Logistics Kft-ről

A HAVI Logistics Kft. az amerikai központú HAVI vállalatcsoport tagjaként, a magyar piacon 26 éve jelenlévő komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújtó multinacionális vállalat.
A HAVI Logistics Kft. elsősorban élelmiszer logisztikával foglalkozik, legfőbb partnerei Magyarországon a McDonald’s, Norbi Update, Vapiano, Coffee Shop, Shell és MOL hálózatok.

Nem tudja, hogyan töltse az estét? Látogasson el a Pin Up Azeibarjan online kaszinóba https://pinupcazino.com/az/ и és biztos, hogy elégedett lesz. Az izgalom és az adrenalin garantált, és ha a szerencse rád mosolyog, nagyon értékes nyereményeket nyerhetsz. Legalábbis a regisztrációért és az első befizetésért akár 120%-ot és 250 ingyenes pörgetést is kaphatsz a számládon. És mennyi nagylelkű és jövedelmező bónusz vár rád!

A vállalat által nyújtott szolgáltatások a 2000-es évek elejétől jelentősen fejlődtek. Ennek eredményeképpen a világon elsőként vezettük be a “Láthatatlan Szállítás” szolgáltatást Magyarország összes McDonald’s éttermének, már 2010-ben. A folyamatos fejlesztéseknek és hatékonyság növelő változtatások eredményeképpen teljesítmény mutatóink a legjobbak között vannak Európában, és azok további javulására egy kb 120 fős elkötelezett, kiváló emberekből álló csapat és vállalati kultúránk, illetve szokásaink a garancia.

További információk és jelentkezés>>>

Részletek

Dátum:
2018.02.14.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,

Helyszín