Logisztikai és beszerzési tréningek
Szoftveres Megoldások Tagozat

Szoftveres Megoldások Tagozat

  • Vezetők
  • Célok
  • Csatlakozás

Tagozatvezetők:

Perlaky Zoltán és Bakos Dániel

 

 

Tagozatunk az MLBKT tagjainak logisztikai folyamataikban felmerülő problémáira nyújt szoftveres megoldásokat. Több éves piaci ismerettel és szakértői tapasztalattal rendelkező cégeket és oktatási intézményeket tömörítő szakmai csoport vagyunk. Tagozatunkban megjelenik a felsőoktatási tudásbázis, a startup, a KKV és a multinacionális cégek szakmai tudása, mely teljes ismeretet nyújt cég mérettől és működési modelltől függetlenül az MLBKT tagjai számára.

Célunk, hogy aki érdeklődik szoftveres vagy egyéb logisztikai megoldások irányában, azokat meghallgatjuk és megoldási javaslatokat nyújtunk. További célunk, hogy az MLBKT tagjait érzékenyítsük a szoftveres megoldások irányába.

Ahhoz, hogy elérjük céljainkat szeretnénk egy igazi aktív, szakmai közösséget létrehozni, mely a logisztikai szektorban jelentkező bármely problémára talál szoftveres megoldást. A csatlakozás feltétele az érvényes MLBKT tagság. Belépéssel kapcsolatos információk itt »

Leírás

Tagozatunk, mely 2019 szeptemberében alakult, az MLBKT tagjainak logisztikai folyamataikban felmerülő problémáira nyújt szoftveres megoldásokat. Több éves piaci ismerettel és szakértői tapasztalattal rendelkező cégeket és oktatási intézményeket tömörítő szakmai csoport vagyunk. Tagozatunkban megjelenik a felsőoktatási tudásbázis, a startup, a KKV és a multinacionális cégek szakmai tudása, mely teljes ismeretet nyújt cég mérettől és működési modelltől függetlenül.

Programok

Alakuló ülés: 2019. szeptember 24.

Tagozati program: folyamatban

Csatlakozz most!

 

Kérdezzen a tagozatról!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés