Az Év Fiatal SCM Tehetsége

„Az Év Fiatal SCM Tehetsége” díjat ígéretes, szakmai karrierjük elején álló fiatal szakembereknek adományozza az MLBKT, akik munkájukban már elértek szakmai sikereket, lelkesek és elkötelezettek az ellátási láncok fenntartható és hatékony működtetése iránt, és bizonyították rátermettségüket a vezetői pozícióra.

A széles szakmai közösség előtti elismerés lehetőségével szeretnénk segíteni a vállalati beszerzési, logisztikai, ellátási lánc vezetőket, hogy tehetséges és reményteli fiatal kollégáikat megbecsülésük jeleként előterjeszthessék a díjra.

 

Célkitűzések

 
 • A beszerzési szakterület művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért szakemberek elismerése.
 • A beszerzési területen, a nemzetközi trendeknek megfelelő legjobb gyakorlatok hazai alkalmazásában élenjáró személyek, vállalatok megismertetése a szakmai közvéleménnyel.
 • Szakmai tradíciók kialakítása a beszerzésben.

 

Ki nyerheti el a címet?

Az a beszerzési területen, vezető munkakörben dolgozó szakember, akinek az elmúlt időszakban jelentős szerepe volt egy hatékony beszerzési folyamat, illetve eredményesen működő beszerzési szervezet létrehozásában, melynek hatása vállalatánál és környezetében jelentős hatékonyság és versenyképesség javulást eredményezett.

 

 


A 2023-as díjra a jelentkezést
szeptember 20-án nyitjuk meg!


 

“Az év fiatal SCM tehetsége” díjat ígéretes, szakmai karrierjük elején álló fiatal szakembereknek adományozza az MLBKT, akik munkájukban már elértek szakmai sikereket, lelkesek és elkötelezettek az ellátási láncok fenntartható és hatékony működtetése iránt, és bizonyították rátermettségüket a vezetői pozícióra.

A széles szakmai közösség előtti elismerés lehetőségével szeretnénk segíteni a vállalati beszerzési, logisztikai, ellátási lánc vezetőket, hogy tehetséges és reményteli fiatal kollégáikat megbecsülésük jeleként előterjeszthessék a díjra.

 

Kit lehet jelölni?

A jelölt 30 év alatti szakember lehet. Jelölését cége vagy főnöke adhatja be egy egyszerű, online jelölési folyamatban.

 

Az Év Fiatal SCM Tehetsége Díj tartalma

 • Ingyenes részvétel és bemutatkozás az MLBKT éves kongresszusán.
 • Meghívás az MLBKT koratavaszi, díjátadó ünnepi eseményre.
 • Kiemelt interjú és bemutatkozás a Logisztikai Híradó egy következő számában.
 • Sajtóközlemény, elektronikus hírlevél, közösségi média és honlap (www.logisztika.hu) megjelenések, amellyel több, mint 6000 szakembert érünk el.
 • Egy éves ingyenes egyéni MLBKT tagság.
 • Részvételi lehetőség a féléves szakmai mentoring programban.

 

 


Az Év Fiatal SCM Tehetsége Menedzsere pályázat korábbi nyertesei

 

2023  

 • Csordás Bence, ügyvezető, PLOG Consulting Bt.
 • Egri Judit, vezető szabványszakértő, Szabványmenedzsment terület vezetője, GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.
 

További díjaink