Az Év Fiatal SCM Tehetsége

„Az Év Fiatal SCM Tehetsége” díjat ígéretes, szakmai karrierjük elején álló fiatal szakembereknek adományozza az MLBKT, akik munkájukban már elértek szakmai sikereket, lelkesek és elkötelezettek az ellátási láncok fenntartható és hatékony működtetése iránt, és bizonyították rátermettségüket a vezetői pozícióra.

 

A széles szakmai közösség előtti elismerés lehetőségével szeretnénk segíteni a vállalati beszerzési, logisztikai, ellátási lánc vezetőket, hogy tehetséges és reményteli fiatal kollégáikat megbecsülésük jeleként előterjeszthessék a díjra.

 


 

Találjuk meg együtt a 2023-as év ellátásilánc szakma kiválóságait!

 

Ha munkatársaid között ISMERSZ OLYAN FIATAL SZAKEMBERT, AKIT ÉRDEMESNEK TALÁLSZ AZ ÉV FIATAL SCM TEHETSÉGE DÍJ ELNYERÉSÉRE, akkor JELÖLD SZAKMAI DÍJUNKRA!

 


 

Kit lehet jelölni?

 

A jelölt 30 év alatti szakember lehet. Jelölését cége vagy főnöke adhatja be egy egyszerű, online pályázati folyamatban.

 

A pályázás menete

 

A jelölő maximum 2000 szavas (kb. 3 A4-es oldal) leírásban mutatja be a jelölt szakmai tevékenységét és eredményeit, csapatban való tevékenységének fontos jellemzőit egyéb, személyes jegyeit, kompetenciáit és egy sikerprojektjét. (A szöveges bemutatás kombinálható videóval vagy prezentációval is.) A projekt lehet olyan, aminek a fiatal kolléga volt ötletadója, fő hajtóereje vagy vezetője.

 

A pályázatot írásban kell eljuttatni az MLBKT Titkárságára e-mailben a dijak@logisztika.hu címre.

 

A pályázatokat 3 tagú bírálóbizottság tekinti át, akik az esélyes jelölteket és munkásságukat személyes találkozó útján is megismerik. A végső döntést a bizottság véleménye és javaslata alapján az MLBKT elnöksége hozza meg.

 

Az MLBKT egy évben maximum 3 tehetséget díjaz.

 

A pályázatok benyújtásának határideje: 2024. február 15.

 

Az Év Fiatal SCM Tehetsége Díj tartalma

 

  • Ingyenes részvétel és bemutatkozás az MLBKT éves kongresszusán.
  • Meghívás az MLBKT koratavaszi, díjátadó ünnepi eseményre.
  • Kiemelt interjú és bemutatkozás a Logisztikai Híradó egy következő számában.
  • Sajtóközlemény, elektronikus hírlevél, közösségi média és honlap (www.logisztika.hu) megjelenések, amellyel több, mint 6000 szakembert érünk el.
  • Egy éves ingyenes egyéni MLBKT tagság.
  • Részvételi lehetőség a féléves szakmai mentoring programban.

 


 

Az Év Fiatal SCM Tehetsége Menedzsere pályázat korábbi nyertesei

 

2023  

  • Csordás Bence, ügyvezető, PLOG Consulting Bt.
  • Egri Judit, vezető szabványszakértő, Szabványmenedzsment terület vezetője, GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.
 

További díjaink